Хотелите и заведенията в Златни пясъци спазват епидемиологичните мерки

  • 01 август 2020 13:33

  • 898
  • 1
Хотелите и заведенията в Златни пясъци спазват епидемиологичните мерки
© Pixabay

Хотелите и заведенията в Златни пясъци спазват всички епидемиологични мерки на Министерството на здравеопазването срещу разпространението на COVID-19. Това увериха от Съюза на хотелиерите в Златни пясъци и Българската асоциация на заведенията в разговори с вицепремиера и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и, съобщиха от министерството.

От двете организации са посочили, че кадрите, излъчени от германските телевизии ARD и RTL, са от клубове от миналата година. На входа на нощните клубове се мери температурата, персоналът носи маски и ръкавици, масите са разположени на разстояние, а помещенията се дезинфекцират редовно.

Според тях се води негативна кампания срещу България, защото за първи път Златни пясъци е толкова предпочитан от германските туристи.

От Съюза на хотелиерите в Златни пясъци и Българската асоциация на заведенията са заявили пред вицепремиера Николова, че няма случаи на заразени туристи в курорта. Предстоят разговори на министъра с германския посланик и с представителите на германските туроператори у нас, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
898 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ванго

2020.08.01 | 14:01

1
Вярваме ви! Завиваме от Кулата и идваме право при вас - вярвайте ни и вие!

Добави коментар

Водещи новини