Вицепремиерът Николова обеща на протестиращите туроператори среща с Борисов

  • 28 юли 2020 13:12

  • 1373
  • 4
Вицепремиерът Николова обеща на протестиращите туроператори среща с Борисов
© МС

Вицепремиерът и министър  на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и прие представители на протестиращите туроператори от Обединение "Бъдеще за туризма" в сградата на Министерския съвет.

Тя се ангажира да организира среща с премиера Бойко Борисов. Това е едно от исканията на туроператорите от изходящ туризъм, които не работят от месец март. Бизнесът настоява още за грантова схема за подпомагането им от държавата.

Напрежение на протеста на туроператорите. Едни искат "Оставка", други - не

Вицепремиерът Николова посочи, че вече е изпратила писмо до Министерството на икономиката за изработването на такава схема, която да бъде с условия за облекчено кандидатстване.

Министерствата на туризма и на икономиката вече работят по нея. Предстои да се определи нейният бюджет и след това да бъде възможно най-бързо обявена и стартирана.

"Ще настоявам отпускането на средствата да става бързо и лесно без излишни административни пречки", заяви още вицепремиерът Николова.

Последвайте канала на

Novini.bg
1373 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
С КОЙ??? С МУТРАТА УБИЕЦ БОРИСОВ ЛИ?!!!

2020.07.28 | 14:22

1
Ти си луда ма марианке винкелова!!! АПЕЛИРАМ: ТУРОПЕРАТОРИ НЕ СЕ СРЕЩАЙТЕ СЪС ЗАТВОРНИК!!! НЕ СЕ СРЕЩАЙТЕ СЪС ЛЪЖЕЦ!!!
Порно

2020.07.28 | 15:27

4
тая чистачка къде ги е приела в тоалетните май , иначе нека изчакат туридтическият бранш другата седмица дс си говорят с новото правителство
Пешо манафа

2020.07.28 | 14:34

3
Аз пък апелирам да си пиеш лекарствата иначе ще се обадя в Карлуково да те приберат.
Пешо манафа

2020.07.28 | 14:33

2
Тряя да си много ама много зле за да ползваш услугите на тия изпаднали мошеници. Пък и тя цялата държава цъфнала и вързала та туроператорите ще хрантутиме.

Добави коментар

Водещи новини