Марк Жирардели гостува в Община Банско

В деня преди  откриването на зимния сезон в Ски зона Банско, кметът Иван Кадев и председателят на ОбС Димитър Русков приеха г-н Марк Жирардели - мажоритарен собственик на фирмата-концесионер на зоната.

„Поздравих господин Кадев с категоричния му избор за кмет на Банско. От разговора ни се убедих, че в управлението на общината ще има приемственост по отношение на приоритетите в спорта и туризма“, сподели Жирардели. „С новия кмет мислим по еднакъв начин за стратегията за развитие на ски зоната. Надявам се да постигнем нови успехи като съакционери и да надградим постигнатото“.

От своя страна кметът Кадев подчерта добрата работа на  фирмата-концесионер за развитието на Банско като световен център за спорт и туризъм. И добави: „С г-н Жирардели споделяме еднакво виждане за необходимостта от поддържане и развитие на спортната инфраструктура. Напълно съм убеден, че това е най-доброто за общината, града и моите съграждани“. Кадев подчерта, че туризмът е основният бранш на община Банско, който води след себе си развитие във всички сфери на икономиката и бизнеса: лека промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, мебелно производство, инфраструктура, услуги. От кметството, Жирардели се обърна към банскалии: „В мое лице Банско продължава да има своя убеден помощник и адвокат за запазване и развитие на имиджа на „зимната столица на Балканите“!"

 

Коментари

 1. 2019.12.16 | 21:20

  Нека Банско има още много успехи и да посреща все известни хора и събития!

 2. 2019.12.16 | 15:24

  Банско ще продължи да бъде атрактивна дестинация за все повече туристи, след като човек като Марк Жирардели се е наел със задачата да го промотира по света!

 3. 2019.12.14 | 09:52

  Банско е водеща ски дестинация в Европа и дано се развива все така успешно и скоро да има нов втори лифт!

 4. 2019.12.13 | 16:13

  Вървим май само нагоре. Банско има подкрепата на един от най-добрите скиори, възхваляват го от швейцарски медии, ще ни посетят популярни скиори от световен ранг, готини събития и добре поддържани писти. Евала за града.

 5. 2019.12.13 | 14:50

  Добре е да работят всички заедно, за доброто на Банско и да успеят още повече да го развият като ски дестинация.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Tуризъм

още

Анкета

Ще падне ли още цената на биткойна?

Ще падне ли още цената на биткойна?

Избрано от Интернет