Проверяват заведение до вълните в Ахтопол

  • 27 юни 2019 21:05

  • 2974
  • 3
Проверяват заведение до вълните в Ахтопол
© Нова телевизия

Скандал заради строеж на заведение на плажа. Туристи в Ахтопол се оплакаха, че ресторант за бързо хранене изниква не просто върху самия пясък, а дори навлиза във водата.

Изграждането на заведението на плажа започнало още през пролетта. В момента временният обект се довършва, а плажуващите недоволстват, защото вълните се разбиват буквално в основите му.

В момента работниците влизат в морето, тъй като ивицата е малко изядена от вълните и от бурята, която беше вчера, заяви управителят на плажа Галин Вълчев, цитиран от Нова телевизия.

Настоящият концесионер влязъл във владение на плаж Ахтопол Север в края на август миналата година за срок от 10 години. Твърди, че спазва стриктно одобрените схеми от Министерството на туризма.

Според министерството строящото се временно заведение попада в одобрената от тях план-схема за плажа в Ахтопол и нарушение няма. Въпреки това ще бъде извършена проверка.

Това обаче не успокоява плажуващите. Летовниците недоволстват и от това, че през деня шум от строителство нарушавало почивката им на плажа.

През деня заваряват. Освен това чукат непрекъснато, има шум, поясни летуващата Румяна Комсалова.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2974 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Балък

2019.06.28 | 00:58

3

Няма такава насрана държава честно !

Цецо

2019.06.27 | 22:51

2

Няма страшно, и мен ме провериха....всичко е точно!

IYI

2019.06.27 | 21:18

1

жалко подобие на държава.абсолютен чалгаристан

Добави коментар

Водещи новини