България и Египет ще подпишат Меморандум за разбирателство

  • 29 май 2019 18:18

  • 510
  • 1
България и Египет ще подпишат Меморандум за разбирателство
© Pixabay

Министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard и министърът на туризма на Арабска република Египет д-р Рания Ал-Машат ще подпишат Меморандум за разбирателство между Министерството на туризма на Република България и Министерството на туризма на Арабска република Египет утре - 30 май, в гр. Бургас.

Чрез подписания меморандум за разбирателство страните ще си сътрудничат в областта на туризма, създавайки най-благоприятни условия за партньорство в сектора. Документът отразява готовността на двете страни да създадат най-благоприятни условия за сътрудничество в областта на туризма. Той дава възможност България и Египет да стимулират обмена на информация и опит в планирането на маркетинговите си стратегии в сектора.

Двете държави ще си сътрудничат в подготовката и участията на международни изложения, панаири и други прояви, по време на които ще промотират туристически продукти. В събитието ще участва и кметът на община Бургас Димитър Николов.

Подписването ще се състои на 30 май (четвъртък) от 16:00 часа в сградата на община Бургас.

Последвайте канала на

Novini.bg
510 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
wtf!?!?!??!

2019.05.29 | 18:42

1

30 години другарите подписват ето такива нищо НЕзначещи хартиики , само за да се отчита дейност...

Добави коментар

Водещи новини