Николина Ангелкова: Силистра има изключителен потенциал като туристическа дестинация

  • 08 май 2019 20:05

  • 818
  • 3
Николина Ангелкова: Силистра има изключителен потенциал като туристическа дестинация
© Министерството на туризма

Силистра има изключителен потенциал като туристическа дестинация, смята министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, която на работна среща в Силистра представи инициативата на Министерство на туризма "Естествено България - 2019 година на вътрешния туризъм", съобщи БТА.

"За мен като министър е изключително важно да промотираме този потенциал", заяви министър Ангелкова, която утре ще посети "ключови места, свързани с развитието на туризма" в Силистренско. За туристическия потенциал на района тя даде пример с цифри - посетилите района туристи са се увеличили с 20 на сто в сравнение с предходната година. Силистра е близо до летни туристически дестинации като областите Варна и Добрич и "това дава възможност да се насочи туристопотокът към този град и край".

Министър Ангелкова смята за целесъобразно създадената организация за управление на туристическите райони "Дунав" да има изнесен офис в Силистра. Ще има подкрепа и с два проекта по оперативната програма "Иновации и конкурентноспосбност".

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се срещна с работещи в областта на туризма, културни институти, представители на места за настаняване и хранене, работещи по проекти, популяризиращи културно-исторически обекти.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
818 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Киро

2019.05.08 | 22:31

3

Всички искат да почиват в Силистра. Особенно като не пръскат за комари. Тая е редко тъпа!

Wer

2019.05.08 | 21:12

2

Не е жена а извънредно грозен Мъж!!!!!

Гост

2019.05.08 | 20:52

1

Няма по грозна жена....

Добави коментар

Водещи новини