Каварна взе участие в международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо"

  • 14 февруари 2019 18:00

  • 372
  • 0
Каварна взе участие в международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо"
© Община Каварна

Знакови лица от каварненските фестивали се включиха лично в популяризирането им по време на провеждащата се в София международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”. Това съобщиха от пресцентъра на Община Каварна.

Илия Луков – създател на фолклорен фестивал "С България в сърцето" и талантливият певец Йордан Марков заедно с кмета на града Нина Ставрева поканиха участници и гости на туристическата борса да посетят Каварна и да станат част от празниците и фестивалите на града през тази година. 

Министърът на Туризма също посети щанда на Община Каварна, като пожела успех през предстоящия сезон.

"За Община Каварна е изключително удоволствие, че за трета поредна година е активен участник във"Ваканция и СПА Експо"- най- голямото туристическо изложение, което се провежда в България. На нашия щанд сме изложили рекламни материали, чрез които показваме на всички гости прекрасните кътчета на Каварна, удобните места за настаняване и предстоящите празници и фестивали, които ни очакват. Каварна е място не само за морски туризъм, а и за културно-исторически,спортен и селски туризъм. Участието ни в туристическото изложение има ефект. Доказателство за това е и непрекъснатият ръст по всички показатели в сектор туризъм през последните три години.", заяви Нина Ставрева.

В първия ден на туристическото изложение бе и премиерата на новия филм "Десет причини да посетиш Каварна". Изложението ще продължи до 16 февруари.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
372 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини