Очакват ръст от 3 - 5% на туристите в Албена

  • 22 февруари 2012 21:37

  • 1062
  • 2
Очакват ръст от 3 - 5% на туристите в Албена
©

Около 3-5 на сто е прогнозата за очаквания ръст на туристите в курорта Албена през летния сезон спрямо миналото лято, съобщава търговският директор на дружеството Маргита Тодорова.

Традиционно към Северното Черноморие ще се насочат хиляди румънци, които бележат устойчив ръст повече от 10 години. Много от тях избират само дълги уикенди, но все повече прекарват и цялата си отпуска. Интересът към висококатегорийните хотели е постоянен, а ръст се очаква още от руски и български летовници. Прогнозата е броят на гостите от Германия и скандинавските страни да запази миналогодишните нива, пише "Монитор".

Албена ще посрещне първите си гости от Румъния и България за великденските празници. Освен допълнителните екстри на висококатегорийните хотели, гостите ще се забавляват с анимационна програма, разходки с коне, велосипеди, ще бъдат организирани малки излети.

На 16 април във ваканционното селище ще пристигне и първата група от 60 туристи от Германия. Възрастните хора ще възстановяват силите си по балнеоложка програма.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1062 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Наталия

2012.03.06 | 18:22

2
ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "КОСТЕЛ HOLIDAY'S" Този нов комплекс се състои от две вили които могат да бъдат наемани едновременно и индивидуално. Обзавеждането е по най-висок стандарт и предлага всичко необходимо за вашето удобство. Отличните условия за настаняване ги превръща в желано място за вашата ваканция... За повече информация посетете сайта ни: WWW.VILIKOSTEL.COM

2012.02.23 | 09:42

1
Ами нормално всичко е ефтино тук в бг ! така че ще дойдат да се насерат едно хубавичко на всякаде и ще си тръгнат нали така става от години насам в БГ!

Добави коментар

Водещи новини