Хиляди българи избраха Гърция за почивните дни

  • 06 септември 2018 09:29

  • 4653
  • 3
Хиляди българи избраха Гърция за почивните дни
© Pixabay

Хиляди български туристи и тази година избраха Гърция за почивните дни за националния ни празник, предаде БНР.

С топло за сезона време и намалени цени на туристическите услуги, българите се насочиха за почивка предимно към северна Гърция. Халкидики отново е предпочитано място. "Близо е и плажовете са прекрасни", споделят българите, които още от вчера след обяд се настаниха в хотелите при много по-ниски цени.

От Солун до Александруполис повечето туристи тези дни са българи. На островите Тасос и Самотраки хотелите са заети предимно от българи до края на седмицата, съобщават гръцките туристически агенции.

От рано тази сутрин е засилено движението към Гърция от всички гранични пунктове с България. За да избегнат силния трафик днес, много българи пътуваха през нощта.

По пътищата в северна Гърция трафикът е без проблеми. Синоптиците обещават слънчево и топло време до края на седмицата.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4653 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.09.14 | 19:09

3
turisti s byrkani v bagaznika...tsiganska rabota
вуте

2018.09.06 | 17:07

1
е тея Българи ги знаем ами ако може да си ги вземат сърбите заедно сметрото и тангентите кой нормален човек ще празнува национален празник в чужда държава
асд

2018.09.07 | 12:29

2
Аз се чудя кой нормален човек би се хванал да празнува "националния парзник" при положение, че народа и държавата отидоха на кино.
Още по-смешни са ми патриотите, това, че си ударил няколко водки, ракии или уискита на даден празник изощо не помага на народа ти и не те прави патриот.

Добави коментар

Водещи новини