Морето вече не излиза толкова солено

  • 02 септември 2018 14:45

  • 4593
  • 2
Морето вече не излиза толкова солено
© Pixabay

Цените в хотелите на българското Черноморие падат с повече от 30 процента. Така септември се оказва благоприятен за джоба от гледна точка на почивката.

Първият есенен месец по традиция е топъл и слънчев и предоставя чудесна възможност за морска ваканция, разказа БНТ. В края на август в курортите на северното ни крайбрежие се забелязва чувствителен отлив на туристи.

"Септември е един прекрасен месец за море, така че всички наши гости ще имат възможността да се насладят на септемврийския плаж, на топлото море и на нашите специални предложения… Цените са с около 30 процента по-ниски от тези през август и гостите ни могат да получат една по-добра услуга на една по-добра цена - морска почивка, СПА-процедури, лечебни процедури или спортна активност“, обясни  Димитър Тачев, който е заместник-директор "Маркетинг и продажби".

Ол-инклузивът пък е от 45 лева на човек.
 
„Затова има засилен интерес и от българи. Ние сме лятна дестинация и туристите изключително много се влияят от прогнозата за времето. През септември отново разчитаме на гостите от Централна и Западна Европа, но както вече споменах, има и доста българи“, обясни мениджърът на хотел Ели Тонева.

Нощувка в двойна стая може да се намери и за 30 лева на вечер.

 „Засега записванията вървят нормално, очаква ни един добър септември до към 22-23-и... Оттам нататък почваме да се чудим какво ще правим до зимата“, заяви хотелиерът Атанас Карагеоргиев.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
4593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.09.02 | 16:16

1
Кой има пари за море освен тъпите седесари и майките им реститутки.

2018.09.02 | 17:33

2
Бащите им реститути?

Добави коментар

Водещи новини