Ангелкова: МТ не е издавало категоризации на самостоятелни заведения за хранене и развлечения на палжовете във Варна

  • 14 юли 2018 15:40

  • 2903
  • 1
Ангелкова: МТ не е издавало категоризации на самостоятелни заведения за хранене и развлечения на палжовете във Варна
© Министерство на туризма

Във връзка с публикации в социалните мрежи, че било установено, че неправомерно са били издавани от Министерството на туризма категоризации на заведения върху пясъчната ивица на плажовете в област Варна уточняваме, че Министерството на туризма не е издавало категоризации на самостоятелни заведения за хранене и развлечения на плажната ивица във Варна. Това написа министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard в социалната мрежа Фейсбук.

"Според действащото законодателство Министерството на туризма категоризира хотели с категория 3,4 и 5 звезди и прилежащите към тях заведения, както и самостоятелни заведения за хранене и развлечения с категория 4 и 5 звезди. Самостоятелни заведения за хранене и развлечения с категория 1, 2 и 3 звезди се категоризират от общините", пише още министър Ангелкова.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2903 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Nina

2018.07.14 | 19:13

1
Николинче, някоя снимка от Оскарите нямаш ли да я пуснеш да се посмеем малко! А и добре, че и на теб ти изгря звездата, та направи няколко милиончета! Каква жена, каква харизма! Такива цинични и долни същества! Наядохте ли се да си ходите вече!

Добави коментар

Водещи новини