Ангелкова призова Рагин да подаде оставка

  • 08 юни 2017 13:02

  • 12459
  • 3
Ангелкова призова Рагин да подаде оставка
© Булфото

Министерството на туризма се разграничава от изявленията на хотелиери, свързани с бруталния инцидент при който шведски турист рита в главата камериерка в хотел в "Слънчев бряг", каза пред журналисти в Министерски съвет министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Категорично осъждаме такова поведение, всеки гражданин, независимо откъде е, е длъжен да спазва законите на България, когато се намира на нейна територия. Най-малкото, когато се отнася до такава непредизвикана агресия, трябва незабавно да се вземат мерки и затова подкрепяме действията на прокуратурата и на МВР. Ще направим и специална кампания за нашия телефон за сигнали за нередности, каза Ангелкова.

Поведението на председателя на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите е неприемливо и независимо, че това са неправителствени организации, смятам, че чисто морално е редно такъв председател да се извини и да се оттегли, каза Ангелкова. На първо място сме длъжни да защитаваме интересите на работещите в сектора, а и на всеки, който е подложен на такава проява, посочи тя.

Припомняме, че вчера Благой Рагин посочи в телевизионно предаване по повод на инцидента, че такива неща се случват навсякъде по света и за бранша би било хубаво този инцидент да отшуми по-бързо, за да не загубим скандинавските туристи. Той каза, че според правилата на хотелиерите "клиентите винаги трябва да бъдат посрещани с усмивка и да се смятат за прави".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12459 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
someone

2017.06.15 | 14:00

3
браво

2017.06.15 | 14:00

2
Бравоооо!
4EPA

2017.06.15 | 13:59

1
da podava ostavka tazi darta mazmantiq i da otiva v sweciq

Добави коментар

Водещи новини