Qatar Airways стартира нова глобална промоция (видео)

  • 28 април 2017 19:12

  • 3911
  • 1
Qatar Airways стартира нова глобална промоция (видео)
©

Qatar Airways кани всички, желаещи да предприемат пътешествие, да планират ново пътуване сега с изключително изгодните предложения за пътуване в икономическа и бизнес класа. С Глобалната промоция, която авиокомпанията вече стартира и ще продължи до 3 май, пътуващите от цял свят могат да резервират билет до над 150 дестинации от постоянно разрастващата се глобална мрежа на авиокомпанията и да пътуват изгодно.

Със страхотните предложения за пътуване от България до световни топ дестинации трябва само да решите коя да бъде следващата, която да посетите. Сред най-желаните ще откриете Краби за 435 EUR, Бали за 595 EUR, Малдиви за 545 EUR, дестинациите в Австралия от 835 EUR, Банкок за 459 и много други, които ще откриете на официалния сайт на авиокомпанията qatarairways.com

Наскоро, Qatar Airways представи новия си продукт “Qsuite,” – трансформиращ се сет от кресла, позволяващи на двама, трима или четирима пътуващи заедно да се насладят на собствено отделено пространство в бизнес кабината. Този нов патентован дизайн променя изцяло изживяването на борда, доставяйки продукт на ниво Първа класа за пътуващите в Бизнес класа. Qsuite предлага и още едно революционно за световната авиация решение – първите в историята на бизнес класата двоини легла.

Qatar Airways е носител на престижното отличие „Най-добрата в света бизнес класа“ на Skytrax 2016, а новото летище в Доха - Международно Летище Хамад бе удостоено с 5 звезди от Skytrax World Airport Awards, и наградено с „Шестото най-добро международно летище в света“.

Qatar Airways е една от най-бързо разрастващите се авиокомпании с глобална мрежа от над 150 дестинации и флотилия от 195 модерни нови самолета.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
3911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
bie bie

2017.05.02 | 13:56

1
congrats

Добави коментар

Водещи новини