"Слънчев бряг" АД с нов директор

  • 25 ноември 2011 20:58

  • 1839
  • 1
"Слънчев бряг" АД с нов директор
©

Златко Димитров е новият изпълнителен директор на "Слънчев бряг" АД. Това е било решено на заседание на съвета на директорите, съобщиха от дружеството.

Преди това е била приета оставката на Мария Михалева, подадена в края на летния сезон заради кризата с "Алма тур" в курортния комплекс.

С новата позиция Димитров освобождава както председателското място в съвета на директорите, така и мястото на заместник-управител в областна администрация - Бургас. Най-вероятно през следващата седмица ще бъде входирана официалната му молба за отказ от държавния пост. За председател на съвета на директорите е избран заместник-министърът на туризма Иво Маринов.

Първата задача на Златко Димитров на новата длъжност ще бъде да свика извънредно общо събрание на акционерите на дружеството, което ще бъде в началото на следващата година.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1839 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.11.27 | 16:01

1
Леле..........тия там пък какви са лайнааааа,ако само за една година декларират доходите си,и ще исплатят външния дълг на България от данъците..............боклуци......................

Добави коментар

Водещи новини