Никол Кидман и Джони Деп ще рекламират Румъния?

  • 09 ноември 2011 14:47

  • 1889
  • 0
Никол Кидман и Джони Деп ще рекламират Румъния?
©

След като принц Чарлз участва във филма "Wild Carpathia", рекламиращ Румъния, напълно реално е актьорите Никол Кидман и Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е също да бъдат привлечени за участие в такъв проект.

Авторът на филма, в който участва британският принц, Пол Листър, цитиран от Аджерпрес, заяви: "След като успяхме да привлечем принц Чарлз за този проект, за следващите ще се опитаме да привлечем и други известни имена - актьори, на които не са им чужди гледките от Румъния. Може да бъде Никол Кидман или Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е, които са работили в Румъния. Надявам се да можем да ги включим в следващите документални филми".

Сред участниците в "Wild Carpathia" беше и принц Чарлз, който казва на шега, че според родословното му дърво е наследник на Влад Цепеш, което го свързва с Румъния. Принцът има две къщи в село в окръг Ковасна, Централна Румъния, като една от тях е на над сто години и е напълно реставрирана, отбелязва БТА, позовавайки се на в. "Адевърул".

В "Wild Carpathia", излъчен по Travel Channel UK, бяха представени някои от най-красивите зони на Карпатите и бяха описани като "последната голяма дива територия в Европа". Обмисля се във Facebook да бъде пусната игра, наречена "Wild Romania".

"Румъния има най-големите райони с дива природа, има планини, места като древната крепост Сармизеджетуза. Всичко това трябва да се съхрани и да бъде насърчавано. Със сигурност ще направим и други филми, защото досега сме използвали едва 5% от потенциала", заяви Листър.

От румънското министерство на регионалното развитие и туризма признаха, че макар да не са финансирали филма "Wild Carpathia", го използват на събития, имащи за цел рекламиране на туризма в Румъния и обещават за следващи филми да допринесат и финансово.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1889 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини