Ангелкова: Клипът с холивудските звезди е стъпка в правилната посока (видео)

  • 13 октомври 2015 08:34

  • 1621
  • 2
Ангелкова: Клипът с холивудските звезди е стъпка в правилната посока (видео)
©

Предизвикателствата в сектора са много, както и натрупаните проблеми през последните 25 г. Министерството е обърнало вниманието си към вътрешния пазар, но няма как да не се обърнем и към външния пазар, за да можем да привлечем колкото може повече чуждестранни туристи, каза в сутрешния блок на БНТ министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Предстои страшно много работа по подобряване качеството на предлагания продукт. Всички знаем какво е било преди и какво е сега – и е необходима промяна. Цялото строителство, което се случи по време на бума и липсата на цялостна визия за това как да се развива националният туризъм, доведе до определени негативни резултати. Имаме за цел да се обединят усилията на държавата и на хотелиерите, за да се развива по-успешно туризмът, посочи Ангелкова.

Клипът с холивудските звезди
е подготвен така, че да рекламираме България като кинодестинация. Вярвам, че киното и туризмът са неразривно свързани. Мнението на звезди от такъв ранг формира мнение – тези хора имат изключително много последователи. Това не е имиджовият клип на България, това е един от клиповете, които ще използваме за промотиране на България. Смятам, че клипът е стъпка в правилната посока – това са звезди от световна величина, каза още министърът на туризма.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1621 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.13 | 14:03

2
предполагам че и хонорарите са от ; световна величина ; , когато със едни заграбени пари са построени хотели и прилежащо оборудване когато е бетонирано цялото крайбрежие с барове и шезлонги от същите тези грабители , е госпожо министър мислите ли че тези ; личности ; уважават гостите и клиентите Си ? НЕ , единственото което изпитват е презрение и омраза защото трябва да работят ,а Те са научени да паразитират , така че промотирайте колкото си искате но усещането на всеки посетил курортите Ви е че се е докоснал до нещо гнусно , затова и не се връщат
Val

2015.10.13 | 09:59

1
BRAVO!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини