Кой да поканим с нас на круиз?

  • 14 юли 2015 14:29

  • 1563
  • 1
Кой да поканим с нас на круиз?
© Булфото

Независимо от това колко изгодна резервация за круиз ваканция сме направили, винаги остава един въпрос от първостепенна важност, който може да развали и най-доброто пътешествие по вода: "Кого да поканим и с кого да отидем на круиз?". Това коментират от Българското круиз общество, информира БТА.

От организацията съветват да не търсим за компания хора с големи финансови възможности. Друга препоръка е да се насочим към познати, чиято работа изисква постоянно взимане на някакъв вид решения. Причината е, че обикновено такива личности отдавна са преодолели егото си и не държат на всяка цена да наложат мнението си по време на пътуването. Те съзнателно искат да си починат и ако може някой друг да взема решения по време на ваканцията вместо тях, то това би било прекрасно. Когато се обградим от подобни хора, практиката показва, че сформираната компания чудесно си пасва, защото липсват желанията за налагане и манипулиране на групата от отделните й членове. Обратно, ако пътуваме с хора, които са управлявани, които към момента не са имали съществен шанс за изява, те почти винаги гледат да се изявят, като непрестанно се опитват да налагат техният избор, показват наблюденията на Българското круиз общество. Това обикновено до третия ден дотяга на всички останали и групата се разпада. В по-лошите случаи ваканцията се проваля от незрели междуличностни отношения.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1563 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
суинг семейство

2015.07.15 | 09:45

1
Ние си каним семейство с което можем да се забавляваме и да се чукаме заедно с размяна на партньорите ! Животът е един и никога няма да се повтори ,затова искаме да го изживеем така както на нас ни харесва ,а не да живеем по някакъв изкуствено създаден модел и морални принципи !

Добави коментар

Водещи новини