Банско отново на пътя!

  • 16 февруари 2015 10:57

  • 1655
  • 4
Банско отново на пътя!
© Булфото

Банско няма да се откаже! Отново сме на пътя! Дискусиите и пресконференциите продължават, а конкретни стъпки... няма! Както с много други неща в България, ситуацията е „кучето лае, керванът си върви“...Развитието на ски зона Банско очевидно е трън в очите на определени групировки, криещи се зад демагогски лозунги и директни лъжи. Това се казва в позиция на Инициативния комитет за развитие на ски зона Банско, изпратена до медиите.

Според тях само принципно решение на правителството може да реши такъв казус – но не с декларации и „позитивни намерения“, а с реални стъпки.

Те призовават да се отворят вратите пред просперитета на Банско и целия регион.

Стига бюрокрация и празни обещания! Още 10 години ли трябва да чакаме?! Ще блокираме магистрала Е-79 при Симитли, за да демонстрираме отново, че няма да се откажем от нещо, което е полезно и перспективно както за региона на Пирин, така и за цялостния имидж на българския зимен туризъм, се казва в изразената позиция.

Безкрайното протакане на въпроса и оглушките на институциите ни принуждават да преминем към такива крайни мерки.

Според организаторите на протеста, който се очаква да се проведе утре - 17 февруари,  в 17.30 ч. на магистрала Е-79 при Симитли, безкрайното протакане на въпроса и оглушките на институциите ги принуждават да преминат към такива крайни мерки.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1655 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Румен

2015.02.20 | 18:41

1
ще протестираме до последно.хубавичко да ни чуят и хубавичко да ни запомнят.няма да позволим този проблем да остане неразрешен,кой каквото ще да си мисли,не ми изкарват хляба тия дето ни изкараха големи селяци,така че да не си мислят,че ще ме трогнат техните платени реплики.
бял

2015.02.24 | 00:02

4
Хаха,селяк,със сигурност не изкарваш пари от мен,което ме прави щастлив
Габи

2015.02.21 | 21:25

3
протести и пак протести докато държавата не вземе правилното решение и развитието на Банско тръгне в правилната посока

2015.02.21 | 21:25

2
Платеноооооооооооооооооооо!

Добави коментар

Водещи новини