Около 1000 лв. излиза екскурзията за секс

  • 05 ноември 2014 09:19

  • 10522
  • 0
Около 1000 лв. излиза екскурзията за секс
©

Около 1000 лв. излизат екскурзии с цел секс. Десетки нашенци вече съчетават пътуванията си със суинг парти в чужбина, пише в. "Телеграф".

Наскоро суингъри си сформирали чрез съобщени в общите им форуми екскурзия с цел секс по двойки до Австрия, Германия и накрая Франция. Тарифата е 550 евро, като в цената не се включвали входовете за клубовете в съответните страни. Напоследък българските двойки все по-често се увличали по суинг туризма. В нета от няколко месеца съществува и специален сайт, който насочва нашенци към по-известните съуинг клубове и курорти както в Европа, така и в Америка.

Любимо място за лятна почивка на суингърите е френският курорт Кап  Даг. Той е известен като курорта на нудистите, но от няколко години е започнал да привлича и все повече семейства, обичащи да разменят половинките си за секс.

Сред другите по-популярни места е курортната зона Ривиера Мая в Мексико. Там има няколко хубави хотела, специално за суингъри. Потребителите могат директно да правят резервации от България към по-известните суинг клубове и хотели в Европа.

От скоро все по-популярен става зимният суинг туризъм. Той се практикува предимно в малки, частни хотели, луксозно обзаведени, които предлагали както СПА, така и суинг. В повечето от тях дори имало допълнителни суинг клубове. Такива вече имало в Алпите, намиращи се на териториите на Австрия, Франция и Швейцария. Интересното е, че повечето от тях предлагали като бонус към оргиите и ски туризъм.

Последвайте канала на

Novini.bg
10522 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини