Първият плаващ курорт отваря врати на Малдивите

  • 17 октомври 2014 19:46

  • 1840
  • 0
Първият плаващ курорт отваря врати на Малдивите
©

Иновативен курорт с плаващи вили ще бъде открит на Малдивите. Той съчетава в себе си всички удобства и обслужване на най-високо ниво, присъщо за световноизвестните курорти, както и свободата на движение и усещането за изключителна почивка, която може да бъде постигната само на частна яхта.

Плаващите вили Soneva In Aqua ще започнат да приемат първите си гости през март следващата година. Те се намират в еко курорта Soneva Fushi.

Те представляват ултрамодерни яхти с две каюти ще бъдат оборудвани с всичко необходимо за един луксозен престой. В плаващата вила има бар, салон, джакузи, спа зона и дори библиотека. Баните са с прозрачно дъно, през което можете да се насладите на невероятна гледка към подводния свят.

За дизайна и декорацията на яхтите са използвани само естествени материали: кожа, дърво и органичен памук. Самият корпус на съда също е изработен екологично чисти материали, а оборудването отговаря на най-високите стандарти за икономия на гориво.

Разходите за наемане на яхта за четирима души е 4 375-12 500 долара на нощ в зависимост от сезона. В наема са включени четири часа плаване с яхтата, храна и гмуркане. Капитанът на яхтата е готов да изготви индивидуален маршрут и програма в съответствие с желанията на гостите.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1840 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини