Глезят ни с масаж в самолета

  • 14 май 2014 21:36

  • 1266
  • 0
Глезят ни с масаж в самолета
©

Авиокомпаниите по света пускат нови удобства за клиентите, които се возят в първа класа. Пътниците, които предпочитат да летят в тузарски условия, са 15 на сто от всички, които резервират място в самолета за по-дълги разстояния.

Въпреки че броят им не е толкова голям, те носят почти една четвърт от приходите на авиокомпаниите, пише BusinessWeek. Заради това на мода в момента е въвеждането на всевъзможни удобства, необичайни за самолет.

Сред най-популярните глезотии, които ще радват VIP клиентите, са масажиращите седалки. Специалната бизнес класа на една от авиокомпаниите от юни ще включва по-дълги и по-широки седалки, чиято твърдост може да бъде регулирана и включват функция за масаж, пише "Новинар".

Промените ще позволяват на четирима гости да останат напълно изолирани от останалите. Другите предложения включват специална селекция от продукти за кожа и коса, както и богато меню от нюйоркски ресторант. Друг авиопревозвач дори е наел сомелиер, който да раздава на пътниците подбрани вина, съчетани със специални ястия.

Допълнителни възглавнички по седалките, специална козметика и аксесоари са друг бонус за пътуващите на дълги разстояния. Някои луксозни самолети дори разполагат с легла за пасажерите в първа класа.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1266 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини