Туроператор раздава подаръци, ако клиентите му си направят дете (видео)

  • 01 април 2014 19:57

  • 2140
  • 1
Туроператор раздава подаръци, ако клиентите му си направят дете (видео)
©

Датска туристическа фирма е подела инициатива да награждава клиентите си ако зад граница си направят дете по време на отпуската си.

Ако двойка може да докаже, че си е "направила" бебето по време на организираното от фирмата пътуване, ще получи безплатна почивка с детето. Освен това туроператорът ще осигури на момченцето или момиченцето всичко необходимо през първите три години.

Акцията е част от кампанията "Направи го заради Дания", която има за цел да повиши раждаемостта в страната.

Туристическата фирма Spies Rejser се надява да повиши интереса на датчаните към секса по време на отпуската и така да подобри демографското положение в страната, където през последните години раждаемостта значително е намаляла. Като една от причините за това се изтъква, че все повече жени на детеродна
възраст са изцяло отдадени на кариерата си.

Датската фирма е решила да раздава подаръци, след като прочела статистически данни, според които по време на пътуванията си гражданите на страната правят с 46 процента повече секс, отколкото в родината си, информира БТА.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2140 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гларус

2014.04.01 | 23:45

1
пфф..немате проблеми..идвайте на Черноморието (мъжа да си носи камера и фотоапарат - да снима доказателството) па ние ще го "НаправиМЕ заради Дания"

Добави коментар

Водещи новини