Достъпът до "Русалка" е ограничен

  • 29 юли 2011 10:53

  • 1554
  • 1
Достъпът до "Русалка" е ограничен
© Интернет

Достъпът до плажната ивица, която е изключителна публична държавна собственост, е ограничен чрез поставена физическа преграда (сигнална лента - въже), възпрепятстваща свободното влизане на физически лица и автомобили и се събира такса паркинг в размер на 6 лв.

Проверката установи още, че на плажа, който тази година е неохраняем, са разположени сенници, чадъри и шезлонги, които се таксуват в размер на 3 лева.

Издадените констативни протоколи за установените административни нарушения са връчени вчера и след изтичане на законоустановения тридневен срок за обжалване от страна на собственика ще бъдат съставени актове.

Според Закона за устройство на Черноморското Крайбрежие глобата е в размер от 6 000 лв. до 12 000 лв., а при следващо нарушение е в двоен размер.

 

Последвайте канала на

1554 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.08.03 | 14:27

1
той тоз пплаж дето е неохраняем е долу в низкото по една скала и е ЗМИЯРНИК защото до скоро беше необитаем,същата работа е и болата до каликара , ако идете рано сутрин ще видите дирите на змиите по пясъка от къде са минавали през ноща.Змии там винаги е имало и ще има заради вливащата се рекичка от едни тръстики и храсти които благоприятстват въденето на гадовете, също така и безбройните пещери където се крият през деня ... просто не са решили не са охапали някой

Добави коментар

Водещи новини