Най-добрите крайбрежни курорти в света

  • 25 май 2013 12:16

  • 4691
  • 1
Най-добрите крайбрежни курорти в света
©

От Forbes Travel Guide са изготвили класация на най-добрите крайбрежни курорти в света.

Луксозните удобства, както и различните дейности и услугите, предлагани на гостите, са били в основата на избора на изданието. Ето и кои са тези курорти:

Four Seasons Resort Мауи, Хавай

Тук гостите биват настанявани възможно най-близо до вълните на Тихия океан. Благодарение на U-образната форма на хотела повечето стаи в него разкриват пълна гледка към океана. Гостите могат да работят по спортната форма и тена си в откритата зала за кардио тренировки, да наемат каяк и да получат лични уроци по сърф както и да забележа някой и друг кит.

The Ritz-Carlton, Лагуна Нигел, Калифорния

Гостите на Ritz-Carlton се наслаждават на невероятна панорамна гледка на на окена от 45-метров хълм в Ориндж каунти. Под него ги очаква плажа Солт Крийк както и плажният асистент, който им осигурява шезлонги и питиета и помага на децата да строят замъци от пясък.

Цялата класация може да намерите тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4691 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хахаха

2013.05.26 | 17:10

1
Тези места са колкото красиви, толкова и опасни. Ще е много добре да направите проучване за отровни медузи, акули и разни земноводни, които могат да те уморят буквално за 30 мин. Но ако не пипате жабите и не влизате във водата, едвали ще е проблем. Аз лично предпочитам само северното средиземноморие. По на юг има акули и то доста изгладнели и ходят и по плиткото.

Добави коментар

Водещи новини