15 евро за почивка на остров Тасос за 24 май

  • 17 май 2013 07:46

  • 5782
  • 0
15 евро за почивка на остров Тасос за 24 май
©

Екскурзиите до Гърция са хит за почивните дни около 24 май. Най-евтините оферти са за 15 евро на човек на ден на остров Тасос, пише в. „Новинар”. В цената обаче не са включени транспорт и храна. Срещу тази сума ще ви настанят в уютно семейно хотелче с външно барбекю.

Нощувката в малко по-луксозен хотел до плажа пък излиза между 16 и 22 евро. Неудобство е обаче, че в някои комплекси искат да си доплатите, за да използвате климатика в стаята. Подобни са тарифите и в Халкидики.

Хит тази година е пътешествието по стъпките на Граф Дракула. Агенциите предлагат 3-дневни обиколки на Синая, Брашов и Букурещ на 24 май за 185 лв. на човек. Включени са две закуски и нощувки. Екскурзиите до Румъния стават все по-популярни сред българите, коментираха туроператори. Една от причините е, че няма разлика в цените с нашите курорти.

Тридневна почивка във Велинград например за почивните дни излиза колкото екскурзията до румънските градове.

Популярни дестинации са още Италия и Хърватия. 5-дневна екскурзия до Загреб, Триест, Венеция, Верона и Опатия на 22-26 май излиза 435 лв. на човек. В цената влизат транспорт с автобус, нощувки, вечери, обиколки из забележителностите във Венеция, Верона, Загреб и Триест с екскурзовод. Ако искате в почивните дни да отидете на романтично приключение във Виена и Будапеща, пригответе 239 лв. на човек. Включени са две нощувки със закуски в луксозни хотели и екскурзовод.

У нас най-предпочитаният курорт е Банско. За 45 лв. на човек може да се настаните в тузарски хотел на база all inclusive и да ползвате безплатно басейн, шезлонги, сауна, парна баня, фитнес и джакузи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5782 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини