Алкохолен туризъм кипи по морето

  • 07 юли 2011 10:03

  • 4340
  • 3
Алкохолен туризъм кипи по морето
© Булфото

Никой не си ляга преди изгрев слънце.

Поне на 10-15 души от туристите купонът свършва в спешното отделение. 90 процента от случаите са след злоупотреба с алкохол, съобщава бТВ.

Въпреки съветите, които дават на туристите, лекарите по Черноморието имат и редовни посетители. Всяка нощ в спешните отделения по морето кипи усилен труд. Оказва се, че пациентите българи са по-малко.  

Освен алкохолните изкушения, от всеки стрийптийз клуб излизат хора, които промотират екзотичните танци на красиви момичета. Не са необходими обаче много дълги преговори, за да се разбере дали освен танците, туристите могат да се възползват и от други услуги.

Хората от екипа на бТВ се представиха за чужденци, които търсят секс. От клуба обещаха, че това изобщо няма да е трудно. Цените са по споразумение, зависи каква цена ще обяви управителят на заведението. Момичетата също имат думата.

Оказва се, че в България има внушителен брой досъдебни производства за хулиганство именно срещу злоупотребили с алкохола чужденци

"Сблъскваме се с почти целия спектър на Наказателния кодекс, като по-честите случаи са свързани с джебчийски кражби, кражби на моторни превозни средства, улични грабежи и нарушения на обществения ред. Чужденците най-често участват в нарушенията на обществения ред, като става въпрос основно за управление на МПС след употреба на алкохол и за хулиганство", каза в сутрешния блок на бТВ комисар Калоян Калоянов, заместник-директор на Областната дирекция на полицията в Бургас.  

По повод масовите продажби на алкохол на лица под 18 години в курортите комисар Калоянов коментира, че мерките са предвидени в закона и при всеки такъв случай полицейските служители реагират. Той припомни, че са проведени редица операции именно срещу продажбата на алкохол на непълнолетни лица.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4340 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.01.01 | 22:00

3
pone si ostavqt parite tuka, vie kvo iskate, da hodat v Greece, a nie da propadneme o6te pove4e ?

2015.01.01 | 21:59

2
4ужденците и софиянци си живеят-народа го духа-да ви еба майката гербаджийска
Енчев

2015.01.01 | 21:59

1
Благодарение на кретенската политика за застрояване на българското черноморие през последните 10 години, това е резултатът - бардакът на Европа, в който идват всякакви бедни лумпени, за да пият евтина пиячка и да правят евтин секс.

Добави коментар

Водещи новини