Още една хотелска верига от най-висок клас идва в България

  • 04 юни 2024 16:08

  • 8960
  • 3
Още една хотелска верига от най-висок клас идва в България
© Freepik

Международният хотелски бранд Mercure навлиза на българския пазар. Той е част от хотелската верига Accor, а в София ще се управлява от „Феста Хотели“ като част от франчайз сделка с френската мултинационална компания. Хотелът ще отвори врати през есента на 2024 г. и ще се намира в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Mercure Sofia ще предлага 111 стаи, ще разполага с два ресторанта, както и конферентни зали. Ще има също фитнес и уелнес зона.

Добавянето на Mercure Sofia бележи значителна стъпка в увеличаването на нашия отпечатък на Балканите – регион със силен потенциал за по-нататъшен растеж. Хотелът съчетава най-високи стандарти за гостоприемство, удобно местоположение, каза Франк Роул, вицепрезидент за развитие на марките Premium, Midscale & Economy на Accor в Източна Европа, Балкани, Италия и Гърция.

Хотелската верига на Робърт де Ниро стъпва в България

Хотели Mercure има в повече от 65 държави. Те са както градски, така и курортни хотели – на морето и планината. Брандът управлява повече от 950 обекта по света, отбелязва Economic.bg.

Нашето сътрудничество с Accor ще ни позволи да комбинираме техния глобален опит с нашия местен опит. Уверени сме, че нашите гости ще оценят престоя си в Mercure Sofia, поясни Ивелина Гацева, изпълнителен директор и член на Надзорния съвет на Festa Hotels.

Брандът Mercure е част от Accor Live Limitless – лайфстайл програма за лоялност, осигуряваща достъп до широк спектър от привилегии, услуги и преживявания.  Accor е световна хотелска верига с присъствие в над 110 страни, с 5600 обекта, 10 000 ресторанта и барове, уелнес центрове и гъвкави работни пространства. Групата обединява повече от 45 хотелиерски бранда от луксозен до икономичен клас.  Основана през 1967 г., Accor е със седалище във Франция и е публично регистрирана на фондовата борса Euronext Paris и извънборсовия пазар в Съединените щати.

Последвайте канала на

Владимир Василев
8960 3

Коментари 3

Добави коментар
Тенев

2024.06.04 | 22:43

3
Това е една от най- евтините хотелски вериги, които подбиват пазара:)

2024.06.04 | 20:29

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
Баце

2024.06.04 | 17:50

1

Добави коментар

Водещи новини