Крипто анализаторите прогнозират подем на Биткойн преди халвинга

  • 08 февруари 2024 11:28

  • 1581
  • 1
Крипто анализаторите прогнозират подем на Биткойн преди халвинга
© Bing Image Creator

Профилът, действащ с името Rekt Capital, привлече вниманието заради своите виждания, споделени в социалната медийна платформа X.

Според предоставения анализ Биткойн може да е на крачка от началото на значително възходящо движение, познато като рали преди халвинга.

Rekt Capital основава тази прогноза на исторически данни за събитията, свързани с BTC халвинга, по време на които добива на нови токени за миньорите се намалява на половина. Това редуциране обикновено предизвиква поредица от етапи в ценовото действие на валутата, а със следващия халвинг, насрочен за април, Rekt Capital предполага, че в момента Биткойн преминава от фаза на корекция към фаза на очаквано рали.

Експертът посочва, че ако историческите модели се окажат верни, ралито преди халвинга може да започне през следващата седмица. Анализът включва и графика, която очертава потенциалните ценови движения, като предполага период на повторно натрупване след ралито преди халвинга, преди Биткойн да навлезе във фаза на бързо покачване, което потенциално може да надхвърли 90,000 долара.

От спад до $20,000 до изкачване до $200,000: какви са прогнозите за Биткойн за 2024 г.?

Анализаторът отбелязва и скорошните опити на Биткойн да пробие нива на съпротива, конкретно около 43,786 долара, след като през предходните седмици се сблъска с отхвърляне от по-високи диапазони. Въпреки тези неуспехи анализаторът наблюдава признаци на устойчивост в настоящото пазарно поведение на BTC, пише kriptonovini.com.

Освен това Rekt Capital подчертава, че в Биткойн се изгражда бичи импулс, за което свидетелства преминаването на индекса на относителната сила (RSI) над ключова линия на съпротива на седмичната графика. Това развитие противоречи на по-ранните опасения за меча дивергенция, при която RSI се движи в низходяща посока, докато цената на актива продължава да се покачва, сигнализирайки за потенциален обрат.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1581 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 10:45

1
❤️ Г­о­­­р­­­е­щ­­­и­­­ ­­­м­­­о­­­м­­и­­ч­­­е­­т­­­а­­ ­­­в­и­­­ ­­­о­­ч­­а­­­к­в­­­а­­­т ­­­-­­­ X­­­1­8­­.­F­­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини