Общността на Dogecoin процъфтява: приветства 400 000 нови портфейла за 2 седмици

  • 07 февруари 2024 15:35

  • 778
  • 1
Общността на Dogecoin процъфтява: приветства 400 000 нови портфейла за 2 седмици
© Bing Image Creator

Докато Dogecoin (DOGE) поддържа сравнително стабилна цена около нивото на подкрепа от $0,07 през последните седмици, основната мрежова активност разказва различна история, намеквайки за потенциален възходящ импулс, който се задава зад кулисите.

Разширяване на мрежата при ценова стабилност

Въпреки очевидната стагнация на цените, мрежата Dogecoin претърпя скок на активност, както се подчертава от Santiment, известна фирма за крипто анализ. От 22 януари насам изумителните 413 800 нови портфейла, предимно държащи между 0,001 и 1 DOGE, се присъединиха към мрежата, сигнализирайки значително увеличение на приемането от потребителите.

Освен това данните от платформата за анализ във веригата „IntoTheBlock“ показват значително увеличение на транзакциите с доджкойни през последните седмици, като средният седмичен размер на транзакциите достига приблизително $592,84. Този скок в мрежовата активност подчертава нарастващия интерес към Dogecoin въпреки неотдавнашните ценови борби.

Мъск отново предизвика еуфория сред общността на Dogecoin

Фактори, стимулиращи възраждането на мрежата

Няколко ключови фактора допринесоха за съживяването на мрежата на Dogecoin. Въвеждането на надписи „Doginals“ и появата на токени DRC-20, патентован стандарт за токени на Dogecoin, инжектираха подновена жизненост в мрежата. Неотдавнашното съобщение на OKX за поддръжка на Doginals и последвалото увеличаване на новите адреси, извършващи първите им DOGE транзакции, допълнително подхранват ентусиазма за вдъхновената от мемовете криптовалута, пише kriptonovini.bg. 

Освен това спекулациите около потенциалната интеграция на Dogecoin в платежния сектор на X повишиха привлекателността му за инвеститорите, стимулирайки по-нататъшен растеж и активност на мрежата.

Технически анализ и прогноза за цените

Техническият анализ предлага смесени сигнали за ценовата траектория на Dogecoin. Докато някои експерти прогнозират потенциален спад в близко бъдеще, цитирайки по-ниски върхове и по-ниски дъна от началото на декември, други поддържат възходяща перспектива. По-специално, затягането на лентите на Болинджър на четиричасовата графика на Dogecoin, както беше подчертано от популярния крипто анализатор Али Мартинез, предполага предстоящ скок в нестабилността на цените.

Shiba Inu предизвиква интерес с трансфер на над милион долара

Ако DOGE пробие диапазона на подкрепа около $0,077-$0,078, може да се сблъска с допълнителен низходящ натиск, потенциално привличайки повече мечи настроения. Обратно, силен пробив от текущото ценово свиване може да тласне цената към нивото от $0,1, поставяйки началото на нова вълна от възходящ импулс.

В заключение, докато ценовата стабилност на Dogecoin може да изглежда безпроблемна, основното разширяване на мрежата и активността показват процъфтяваща общност и потенциал за значителни ценови движения в близко бъдеще.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
778 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.07 | 16:17

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини