Крипто анализатор отправя предупреждение за Етериум (ETH) – какво да очакваме?

  • 31 януари 2024 16:35

  • 1693
  • 3
Крипто анализатор отправя предупреждение за Етериум (ETH) – какво да очакваме?
© Freepik

Вниманието на Rager е насочено към внимателно наблюдение на представянето на Етериум спрямо Биткойн (ETH/BTC) чрез анализ на графиките.

Анализирайки ситуацията, Rager посочва, че двойката ETH/BTC продължава да показва продължителна низходяща тенденция, като в началото на този месец наблюдава само мимолетни признаци на възстановяване.

Той отбелязва: “С изключение на кратък тридневен подем в началото на януари, представянето на ETH спрямо BTC не е благоприятно за значителен период от време. Низходящата тенденция се запазва, освен ако Етериум не демонстрира устойчивост – ситуация, която не е подпомогната от забавянето на одобрението на спот ETF.”

Легендарен трейдър посочи какво трябва да следим за Биткойн оттук-нататък

През предходната седмица Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) реши да отложи решението си по искането на Grayscale да преобразува своя Етериум тръст (ETHE) в ETF. Подобни действия са предприети и в отговор на заявлението на фондовата борса Nasdaq за листване и търговия на iShares Етериум тръста на BlackRock, пише

Въпреки краткосрочните опасения, Rager поддържа положителна дългосрочна перспектива за пазарите на криптовалути, като предвижда траектория, в която крипто активите ще достигнат по-високи оценки и ще навлязат във фаза, която той описва като относително стабилна, надхвърляща настоящите пазарни сътресения.

Bitcoin срещу Ethereum: Кое има по-висок потенциал за растеж?

Обсъждайки потенциалната промяна, анализаторът подчерта, че фокусът вероятно ще се премести от конвенционалните “крипто игри” към сферата на висококачествения гейминг в рамките на крипто пространството. Очаква се появата на влиятелни игри да оформи този пазар и индустрия. Все още не всички тези игри не са се появили на пазара, но тяхната премиера е неизбежна през 2024 г.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1693 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 11:05

3
❤️ Г­о­­р­­­е­щ­­и­ ­м­­о­м­и­­ч­­е­­­т­­а­­ ­­в­и­­­ ­­о­­ч­­а­­к­­в­­а­­­т ­­­-­ X­­1­­8­­­.­F­­U­N

2024.01.31 | 18:07

2
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex
Данчо

2024.01.31 | 16:41

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини