Nespresso кани любителите на кафето да се потопят в калифорнийската мечта това лято

  • 21 юни 2023 14:30

  • 359
  • 0
Nespresso кани любителите на кафето да се потопят в калифорнийската мечта това лято
©

Най-новата колекция на бранда обединява студени кафета, аксесоари и модерни рецепти
за вдъхновено от лятото преживяване, което възпламенява вкусовите рецептори

   

Nespresso поставя началото на сезона на слънцето и топлото време с освежаващо преживяване, вдъхновено от калифорнийската мечта. С набор от вкусни кафета, създадени да бъдат консумирани върху лед, красиво проектирани аксесоари и рецепти за утоляване на жаждата марката помага на любителите на кафето да се потопят в американската лятна мечта с една освежаваща глътка.

Колекцията отдава почит на специфичен стил на живот, който е високо артистичен, експресивен и активен, предлагайки на потребителите възможност за бягство от рутинното ежедневие, където и да се намират. Фокусиран върху естествената елевация на настроението, идваща от по-дългите и по-топли дни, Californian Dream е най-добрият начин за отдаване на почит на летния сезон и плавно впускане в по-бавния ритъм на живот. Освежаващите ледени кафе напитки създават оазиси от апетитни удоволствия, подправени с незабравимия вкус на Nespresso. 

Освежаващо студено кафе с незабравим екзотичен привкус

Любимото на феновете ароматизирано кафе с вкус на кокос - Coconut Flavor Over Ice се завръща това лято. Любителите на кафето могат да продължат да се наслаждават и на вкусовете Freddo Delicato и Freddo Intenso, които са част от постоянната колекция Barista Creations for Ice на Nespresso. 

Рецепти, преливащи от изкусителни вкусове

Улавяйки лятното настроение в чаша, креативните нови рецепти на Nespresso предлагат на почитателите на кафето вкусна доза допълнителна енергия, независимо от часа и настроението. Всички нови вдъхновяващи рецепти могат да бъдат намерени онлайн на www.nespresso.bg/bg/recepti

Гмурнете се смело в лятната магия с красиви дизайнерски аксесоари

Специална серия аксесоари, вдъхновени от калифорнийската мечта, с привличащ вниманието дизайн, допълват новата колекция, правейки я задължителна за настъпващия горещ сезон. Нови попълнения в гамата аксесоари на бранда са чашата, предназначена за студено кафе, формичките за кубчета лед и лимитираното лятно издание в красив преливащ аквамарин на шейкъра Nespresso Barista. 

Лятната колекция Nespresso Californian Dream вече може да бъда открита онлайн и в бутиците на Nespresso и ще бъде налична за ограничен период от време. 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
359 0

Свързани новини

Водещи новини