Мирослав Найденов: Няма драми с цената на хляба (видео)

  • 31 юли 2012 12:56

  • 1172
  • 2
Мирослав Найденов: Няма драми с цената на хляба (видео)
©

"Няма да има драстично поскъпване на цената на хляба. То ще бъде само с няколко стотинки" каза министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на след Консултативния съвет по зърното.

"Няма драми с цената на хляба. Българинът ще яде най-евтиния и най-вкусния хляб", каза той.

"4 128 000 тона е реколтата на пшеница тази година. Реколтата на ечемик и пшеница е добра, обезпокоителна е реколтата на царевица и слънчоглед", каза Найденов.

"Българинът ще яде най-добрия хляб от години. Със сигурност той ще остане и най-евтиният хляб в ЕС, най-евтин е от всички 27 членки на ЕС, по-евтин е дори от Хърватия, която не е член на ЕС", каза министърът. Няма да има сериозно повишение и цени от 2 лева, каза Найденов.

Той посочи, че докладът от днешния Консултативен съвет по зърното ще бъде качен на сайта земеделското министерство и ще бъде достъпен за обществото.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1172 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
dada

2012.08.02 | 20:28

2
най-евтиния в ЕС . Ами какви са ни доходите ни бре. Все това ни е най-евтино , онова ни е най-евтино при заплата 250-400 ЕВРО, в най-добрия случай. Да е-- и нещастниците . Поне не се показвайте до догодина , пак после ще ви изритаме ,

2012.08.02 | 20:28

1
за теб сигурно няма, щото ядеш пържоли, обаче за дедо Стоян на село, дето няма зъби и сърба попара е проблем

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини