Дженерали България с допълнителен фокус върху своите корпоративни клиенти

  • 22 юни 2012 17:25

  • 1288
  • 0
Дженерали България с допълнителен фокус върху своите корпоративни клиенти
©

Стабилният растеж и развитие са в основата на бизнес стратегията на компаниите от Дженерали България. Понастоящем Групата инвестира в изграждане на допълнителен фокус от своята бизнес стратегия по продажби, който ще се прояви като експанзия и разширяване присъствието на дружествата, както по всички линии бизнес в общото застраховане, така и в частта на корпоративния бизнес по животозастраховане, като в същото време ще лимитира присъствието си в сегмента по индивидуално животозастраховане.

“Изграждайки новият фокус в бизнес стратегията си Дженерали Животозастраховане ще се фокусира върху предлагането на най-добрите иновативни, професионални и комплексни услуги за нашите корпоративни клиенти и малки и средни предприятия. Започваме да развиваме нови продукти и услуги за този сегмент, базирани на най-добрите практики, взаимствани от Дженерали Груп, лидер в животозастраховането в Европа”, коментира Ивайло Йосифов - Главен изпълнителен директор на Дженерали България Холдинг.

Като част от глобалното семейство на Дженерали корпоративните клиенти на Групата в България могат също да се възползват от специализираните услуги предлагани от мрежата на GEB (Generali Employees Benefit), създадена през 1966. Подразделението на Група Дженерали обхваща повече от 70 страни, с екип от международни експерти, фокусирани единствено върху задоволяване нуждите на многонационални корпорации.

Новата посока за развитието на бизнеса на Дженерали Животозастраховане и лимитиране на присъствието в сегмента по предлагане на индивидуали животозастраховки няма да окаже никакво влияние върху настоящите клиенти на компанията. Техните портфейли и полици ще продължават да бъдат обслужвани и администрирани професионално, според съществащите договорни условия и те ще продължат да получават същото високо ниво на услуги, както и към момента.

Последвайте канала на

Novini.bg
1288 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини