SPORT DEPOT отвори врати в Mall Pernik

  • 07 април 2022 11:55

  • 537
  • 0
SPORT DEPOT отвори врати в Mall Pernik
©

Първият магазин на веригата за спортни стоки SPORT DEPOT в Перник отвори врати днес, 7 април, в новия търговския център Mall Pernik. Подаръци, промоции и ексклузивни оферти изненадаха посетителите и клиентите на новия магазин.

Специално за откриването SPORT DEPOT предоставя на своите клиенти намаление от 20% на всички стоки в магазина. Промоцията ще бъде активна в периода от 7 до 10 април и ще даде възможност на всички любители на спорта да обновят своята сезонна визия и да се възползват от последните тенденции в спортната мода. 

SPORT DEPOT Перник е разположен на площ от 400 кв. м и предлага голям избор от световни топ марки като adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour и много други. Перничани и гостите на града могат да открият най-актуалното от света на спортa и голямо разнообразие от спортни и туристически облекла и обувки, аксесоари за плуване, фитнес оборудване. От веригата са помислили и за най-малките любители на спорта и на активния начин на живот – специално за тях в магазина е изграден детски сектор, който осигурява допълнително удобство и удоволствие от пазаруването на децата и техните родители. 

„За нас е истинско удоволствие да ви приветстваме днес на откриването на първия ни магазин в град Перник. Надяваме се, заедно да направим спорта едно още по-желано и достъпно удоволствие за всички жители на Перник. Ние в SPORT DEPOT винаги сме се стремили да предлагаме най-доброто от света на спорта на своите клиенти – нови продукти, богат асортимент, качествени стоки с доказан произход, професионално обслужване и атрактивни промоции. Направихме този магазин за вас – насладете му се!“, призова Иво Тодоров, маркетинг директор на SPORT DEPOT. 

SPORT DEPOT Перник е разположен на ет. 2 в Mall Pernik и ще очаква всички любители на спорта всеки ден от 10:00 до 21:00 ч. Празничното намаление от 20% на всички стоки в магазина ще бъде активно в периода от 7 до 10 април 2022 г. 

За SPORT DEPOT

SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни стоки.

Компанията предлага повече от 150 световноизвестни и утвърдени марки и разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и много други.

Веригата разполага с над 30 търговски обекта и филиали в България, Гърция, Сърбия и Румъния.

От 2009 година SPORT DEPOT е част от европейския гигант в спортната индустрия – SPORT 2000 International.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
537 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини