Покупките от Черния петък са още по-изгодни с твоята кредитна карта Mastercard от Пощенска банка

  • 19 ноември 2021 11:19

  • 838
  • 0
Покупките от Черния петък са още по-изгодни с твоята кредитна карта Mastercard от Пощенска банка
©

Черният петък вероятно е очаквана възможност за теб да купиш подаръци за Коледа и да осъществиш дълго планирани покупки за дома и за себе си. Мебели и техника за дома, робот за почистване, дрехи и обувки от любими марки, козметика и хранителни добавки – във всяка сфера на потребление има оферти, от които си заслужава да се възползваш.

Ако си по-опитен купувач или „шопинг маниак“ вероятно имаш отработени стратегии как да вземеш максимума от деня със супер намаления. Дори и да не си, Черният петък предлага възможности, от които лесно и спокойно можеш да се възползваш. Една такава възможност идва от Пощенска банка – ако разполагаш с кредитна карта Mastercard, покупките през ноември със сигурност ще бъдат още по-изгодни. Черният петък с твоята Mastercard Standard, Mastercard World и Mastercard Premium продължава от 08.11. до 03.12.2021 г.

ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ГОЛЕМИ ПОКУПКИ

Нов телевизор, хладилник, диван, а защо не и мечтаната почивка? Специалната оферта на Пощенска банка ще подкрепи и най-смелите ти шопинг планове. Ако заплатиш всяка покупка над 100 лв. с кредитна карта Mastercard, издадена от банката, можеш да я разсрочиш без такса на 10 равни безлихвени месечни вноски. Много търговци правят извънредни оферти за Черния петък без аналог през цялата година. Като комбинираш подобна оферта с възможността за разсрочване без оскъпяване, можеш спокойно да закупиш нещо голямо и важно за семейството.

ТОМБОЛА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА

Ако осъществиш покупки на стойност над 100 лв. със своята кредитна карта Mastercard от Пощенска банка в периода до 03.12.2021 г., автоматично влизаш в томбола за 10% отстъпка от такси и комисионни. Ако си сред 200-те късметлии, можеш да получиш до 20 лв. обратно по твоята карта. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 20.12.2021 г. и в срок до 5 работни дни ще бъдат уведомени по телефона.

ПАЗАРУВАЙ И ПЕЧЕЛИ

Предстои ти най-доброто време за покупки през годината с твоята кредитна карта Mastercard от Пощенска банка. С програмата Моите награди всеки похарчен лев ти носи точки, които лесно можеш да обмениш за пари. Получаваш повече с всяка покупка!

ВЪПРОСИ, КОИТО ДА СИ ЗАДАДЕШ ПРЕДИ ВСЯКА ПОКУПКА

За да направиш истински добра покупка на Черния петък, а и по принцип, експертите съветват да си зададеш няколко въпроса:

- Наистина ли имам нужда от тази покупка?

- Колко дълго ще ме радва?

- За какво другo бих могъл да похарча тези пари?

- Това ли е най-добрата цена, която мога да платя за това?

Отговорите на тези въпроси ще гарантират, че преценяваш и правиш своя избор за всяка покупка разумно.

Цялата информация за Черния петък на Пощенска банка ще откриеш тук: www.postbank.bg

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
838 0

Свързани новини

Водещи новини