След часове започва Черният петък на eMAG

  • 18 ноември 2021 13:15

  • 1800
  • 0
След часове започва Черният петък на eMAG
© eMAG

Рано сутринта на 19 ноември започва eMAG Black Friday, за който от платформата за онлайн шопинг са осигурили оферти за над 1,5 милиона броя продукти на склад от най-разнообразни категории – смартфони, телевизори и HI-Fi аудио, малки и големи домакински уреди, ИТ и лаптопи, продукти за лична грижа и парфюми, автомобилни гуми и артикули за автомобили, стоки за дома, градината и хоби, играчки и продукти за бебета и деца, мода, спорт и други.

Интересът към кампанията обикновено е много голям, като според проучване на Kantar* 7 от 10 българи от градското население планират да купят нещо на Black Friday, а над 20% от анкетираните са предвидили бюджет над 500 лв. В същото време броят на продуктите е ограничен и за да успеем да вземем желаните стоки, е добре подготвим. 

eMAG, които организират своя Black Friday в България за девета поредна година, съветват клиентите да добавят в списъка си с „Любими“ на сайта продуктите, към които проявяват интерес. За да спестят ценно време при поръчките си, те могат да запазят предварително данните на своята карта и на предпочитаното си място за доставка, както и да инсталират мобилното приложение на eMAG, като активират известията, за разберат веднага щом Black Friday започне. Новите клиенти на платформата могат лесно да регистрират акаунт и да се възползват от предложенията за Black Friday, като следват интерактивното ръководство, достъпно за всички в приложението на eMAG или на emag.bg.

В дните преди кампанията онлайн ритейлърът разкрива някои от най-атрактивните оферти, включени в нея. При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени, а посочените цени ще са валидни след старта на Black Friday или до изчерпване на количествата.

Робот прахосмукачка Roborock S6 MaxV, ReactiveAI, навигация LiDAR, 5200 mAH, автономия 3 часа, мoп, WiFi, черен – Black Friday цена 799,99 лв.

Пелени Pampers Premium Care XXL BOX 4, 8-14 кг., 168 бр. – Black Friday цена 44,99 лв.

2 x кафе на зърна Lavazza Gusto Forte, 1 кг. – Black Friday цена 25,98 лв.

Парфюмна вода за жени Calvin Klein Euphoria, 100 мл. – Black Friday цена 55,99 лв.

Безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i, Ceramic White – Black Friday цена 85,99 лв.

Кафеавтомат De'Longhi Magnifica S ECAM22.112.B, 1450 W, 15 bar, 1.8 л, черен – Black Friday цена 449,99 лв.

eMAG са подготвили и още една изненада за своите клиенти – томбола с награди 2 бр. iPhone 13, 2 бр. смарт часовник Apple, 1 бр. телевизор Samsung и 1 бр. лаптоп Apple MacBook. В нея може да се включи всеки, който в периода на кампанията Black Friday 2021 на eMAG плати своите поръчки за минимум 25 лв. с карта Visa. 

*Националното представително проучване е проведено от Kantar Румъния по поръчка на eMAG сред 1008 респонденти на възраст между 18 и 55 години, живеещи в цялата страна, в периода 19-31 октомври 2021 г.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1800 0

Водещи новини