Ще продължи ли поскъпването на недвижимите имоти у нас? Какво се случва на пазарите в София, Варна и Пловдив

  • 19 май 2021 15:09

  • 9509
  • 3
Ще продължи ли поскъпването на недвижимите имоти у нас? Какво се случва на пазарите в София, Варна и Пловдив
©

Шумът на парите 2021 за 12-та поредна година чертае картата на икономическите процеси в страната. Събитието ще се проведе на 2 и 3 юни 2021 г. в традиционните 6 панела. Организаторите от Profit.bg ще излъчат дискусиите от двата дни на живо онлайн.

Специфичната икономическа обстановка, опустошителното влияние на COVID-19 в някои сектори и влизането на България в чакалнята на еврозоната са само част от факторите, начертали финансовата карта в страната ни. И тази година топ мениджъри и експерти ще очертаят възможностите, които бизнесът има за развитие и инвестиция; но и факторите, които обуславят личното ни финансово спокойствие.

Пазарът на недвижими имоти е една от горещите теми в рамките на форума. Защо не се сбъднаха прогнозите за срив на цените в сектора и измести ли се фокусът на търсене на имоти извън големите градове следствие на продължителните локдауни? Какви са тенденциите при цените на наемите и офис пространствата в София и страната и кои имоти ще продължат да носят най-добра доходност на собственици и инвеститори?

Тези и още важни теми за развитието на пазара на недвижими имоти ще дискутират експертите и компаниите лидери в сектора на 3 юни (четвъртък) в панел „Недвижими имоти“ от 12:00 часа.

30 октомври се обявява за професионален празник на брокерите

 

„Всяка година избираме темите и гостите на Шумът на парите така, че дискусиите да имат реална полезна стойност за слушателите - както за управлението на личните им средства; така и за бизнеса и предприемачите. Това е ключовото за успеха на форума през годините и неговата лоялна аудитория“, каза Кристиян Костов, организатор на събитието.

Шестте дискусионни панела в рамките на събитието ще бъдат излъчвани на живо онлайн поради големия интерес на аудиторията. Миналогодишното събитие достигна до над половин милион потребители. И тази година организаторите ще запазят безплатно излъчването на живо както на сайта на profit.bg, така и в социалните мрежи и YouTube канала на медията и медийните партньори.

Шумът на парите 2021 се организира с подкрепата на Аларик Кепитъл, Пощенска банка, Капман, Уникредит Булбанк, Mastercard, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Българо-американска кредитна банка, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, Samsung, Luximmo и LENO.

Последвайте канала на

Novini.bg
9509 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ръкавица без ръка

2021.09.29 | 16:32

3
На този юмрук не й трябва ръкавица,просто няма как. Така че, и Борисов няма защо да се явява за кандидат-президент, той е имал достатъчно много години и ако е искал,е щял да стане.
alexievi

2021.05.19 | 16:08

2
Г-да от Новини.бг, отново ударихте дъното. От тази платена реклама пусната във Вашия сайт в заглавието слагате София, Пловдив и Варна, което е най-интересното, а в статията дори не споменавате тези градове. Малко срама нямате ли?
След като толкова пари се набиват в реклама,

2021.05.19 | 15:53

1
След като толкова пари се набиват в реклама,значи че скоро балонът ще се спука.

Добави коментар

Водещи новини