BILLA България раздава 2000 награди, в томбола за всички свои клиенти

  • 06 октомври 2020 09:00

  • 835
  • 0
BILLA България раздава 2000 награди, в томбола за всички свои клиенти
©

Тази година, BILLA България отбелязва 20 години от стъпването си на българския пазар. Като всеки друг рожден ден, този също обещава подаръци. И тъй като за търговската верига това са все по-големия брой посещения на магазините ѝ в цялата страна, тя решава да раздаде награди на своите лоялни потребители. Как ще се осъществи това?

 

Компанията стартира томбола за клиентите си в цялата страна. Участието в нея изисква две условия – покупка на продукти на стойност минимум 15 лв. и използване на картата за лоялност при заплащането на сметката. При издаване на касовата бележка на каса, върху нея се отпечатва код, който трябва да се регистрира на сайта www.billapromo.bg. Завършването на регистрацията онлайн е последната стъпка, която гарантира включване в промоционалната кампания.

 

BILLA и Министерството на земеделието заедно в подкрепа на българските производители (видео)

Тук е моментът да поясним, че потребителите имат възможността да използват както своята обновена BILLA Card, регистрирана след 10 септември, така и старата си пластика, която продължава да е валидна до 10.03.2021 г. Екипът на веригата съветва своите клиенти да не чакат последния момент за подмяна на картата, а да го направят още сега, за да се възползват от всички нови предимства, които новата BILLA Card дава. Сред тях са 10% отстъпка за рождения ден в периода 2 седмици преди и 3 седмици след празника, над 1000 продукта с трайно ниска цена, извън специалните промоции, дигитална карта за лоялност чрез инсталиране на мобилното приложение BILLA APP.

Освен чрез настоящата томбола за 20-тия си юбилей, BILLA отбелязва своя празник и с допълнителни промоционални активности, които обхващат периода 24 септември – 7 октомври – 25% отстъпка на три групи продукти от четвъртък до събота и от неделя до сряда, 1+1 оферти (покупка на 2 броя продукти, на цената на 1), както и много други. Пълната информация за всички продукти, включени в промоцията, е достъпна в актуалната седмична брошура на търговската верига.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
835 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини