"Завръщане в Бизнеса" - кампания на foodpanda в подкрепа на ресторантьорския бранш

От днес платформата за доставка на храна foodpanda стартира кампания, с която ще подкрепи множество локални ресторанти в София. Целта е ресторантите да се върнат към нормален бизнес с нови възможности и по-добри резултати след различната ситуация, пред която бяха изправени през последните месеци.

Включените ресторанти ще бъдат само местни като в кампанията няма да участват международни вериги. foodpanda ще подпомогне заведенията с активна рекламна кампания, интегрирана маркетингова комуникация, както и с безплатна доставка, за да насърчи поръчките от ресторантите участници онлайн.

В рамките на четири седмици, клиентите на платформата ще могат да поръчват любимите си ястия от над 200 избрани ресторанти с до 30% отстъпка и с безплатна доставка - традиционна българска кухня, пици, дюнери, бургери, салати и много други ястия, предлагани на платформата.

foodpanda продължава да спазва своята политика ястията да се доставят при високи мерки за безопасност, както и да прилага опцията за безконтактна доставка. 

"Ние смятаме, че подкрепата към ресторантьорския бранш трябва да бъде солидарен процес, както по линия на заведенията, така и по линия на клиентите. Ето защо стартираме кампанията в най-правилния момент - през месец септември, като това е едно своеобразно завръщане към бизнеса.”, коментира изпълнителният директор на foodpanda, Ивайло Нецов

С тази кампания foodpanda ще развие лоялността не само към платформата, но и към ресторантите, и ще допринесе за стабилното развитие на заведенията чрез увеличаване на доставките. 

За foodpanda

foodpanda е международна платформа за доставка на храна и стоки за бита, част от глобалната група на Delivery Hero SE. Услугата позволява да поръчаш храна или стоки онлайн, които да бъдат доставена до входната ти врата, предоставяйки огромен избор от любими ресторанти и магазини, удобно плащане и бърза доставка.

(платено съобщение)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Пазари

още

Анкета

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Избрано от Интернет