"Фантастико" открива модерен и многофункционален супермаркет в град Банкя

  • 04 юни 2020 10:21

  • 1674
  • 5
"Фантастико" открива модерен и многофункционален супермаркет в град Банкя
©

Търговска верига „Фантастико“ открива нов супермаркет в град Банкя. Инвестицията за този модерен и многофункционален търговски обект е за около 20 млн. лв. Той е разположен върху 7000 квадратни метра разгъната застроена площ. Супермаркетът е изграден на четири нива: паркинг;  търговска зала; складове; офиси и зона за почивка. 

Всяка зона в търговската зала е подчертана с характерен и вече силно разпознаваем интериорен дизайн, а клиентите ще открият над 25 000 вида стоки. Специалният Meat Corner предлага богат асортимент от прясно месо и месни продукти. Както във всички свои супермаркети, "Фантастико" и тук ще заложи на голямо разнообразие от български продукти, включително свежи плодове и зеленчуци, мляко и млечни произведения, риба. Запазена марка си остават богатият био щанд и кулинарният щанд с топла храна за вкъщи. Пекарната в търговския обект ще осигурява топъл хляб и закуски, изпечени на място. Супермаркетът разполага с вътрешна и външна зона за бързо хранене. Кафетерията предлага торти, сандвичи, фрешове и широка гама от други храни и напитки. 

Едно от големите предимства на търговския обект е пракингът със 129 места, включително паркоместа за електромобили с електрически зарядни станции, паркоместа за майки с деца и за хора със специални потребности. За велосипедистите са поставени стойки за велосипеди. Предстои изграждането  на автомивка. 

Супермаркетът е изграден само за 8 месеца, а в строителството на този сложен обект са участвали редица утвърдени български компании. За комфорта на родителите с малки деца е направена просторна детска площадка с модерни съоръжения за игра. Районът около търговския обект е облагороден с богата растителност, обновени са тротоарите, поставени са нови спирки за градския транспорт.  

В търговския обект клиентите ще открият още аптека Subra, I&G застрахователен брокер, зоомагазин „Д-р Стефанов“, Easy Pay, химическо чистене и банкомат. 

В търговска верига „Фантастико“ полагаме всички усилия всеки следващ супермаркет да е още по-модерен и комфортен за нашите клиенти. Вярваме, че с този търговски обект град Банкя ще стане още по-добро място за живот и отдих. 

Супермаркетът отвори врати за клиенти на 04.06.2020г. в 7:30ч. Търговският обект се намира в кв. „Изгрев“, ул. „Стефан Стамболов“ № 138.

За компанията:

Търговска верига „Фантастико“ е създадена през 1991г. и е сред водещите компании за продажба на бързооборотни стоки. Притежава 43 супермаркета под едноименната марка в София, Елин Пелин, Кюстендил и Банкя. Във веригата работят над 3000 служители. „Фантастико“ е носител на редица престижни награди, сред които наградата на сп. Forbes за Компания на годината в категория „Търговия“. “Фантастико“ е сред 50-те най-добри работодатели в България според престижната класация Career Show Index 2020. За кампаниите си в подкрепа на каузите на «SOS Детски селища България“ веригата получи признание в две последователни години за „Най-крупен корпоративен партньор“ и „Изгряващ и надежден партньор“. През 2016 година „Фантастико“ добави в портфолиото си награда от Националния конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА”, в който супермаркет на веригата, намиращ се в град София, кв.”Овча Купел”, ул.”Любляна” е определен от 27 членното жури за победител в изключително оспорваната категория „Търговска сграда на годината“. В същата категория компанията получи наградата на публиката за търговския си център в кв. «Драгалевци» в края на 2019 година. 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1674 5

Коментари 5

Добави коментар

2020.06.04 | 11:18

1
a zasto tozi super market na se napravi vav batak a se napravi vav bakia shte ostavia na grobarskite mastii podlogi i slugi da se dosetiat.
Стефан Куцаров

2020.06.04 | 20:00

5
Ще ти отговоря с две думи: доган да ви направи магазин в Батак!

2020.06.04 | 13:31

4
Прави се голям магазин където има досттъчно купувачи дригарю. мина времето когато се прави нещо което няма кой да купи.
БАЙ ШИЛЕ

2020.06.04 | 11:38

2
А защо ти си толкова неграмотен? А уж си ходил на училище...ще оставя на хората да се досетят каква е причината!
Аз

2020.06.04 | 11:50

3
Браво,красиво нещо!!! Хората градат,а не крадат!!! Да са живи и здрави!!

Добави коментар

Водещи новини