Как да избегнем капаните на "Черния петък"?

"Черният петък" наближава. Мнозина вече зареждат кредитните карти, батериите на лаптопите и портфейлите, защото е време за пазаруване. Вижте обаче с какво трябва да внимаваме преди да се впуснем в масово харчене. 

"Това, за което трябва да внимаваме, не само около „Черния петък”, но и около коледните празници, е да не се хванем в капана на собственото си желание да намерим най-добрата оферта", прдупреди в студиото на "Събуди се" по Ново телевизия IT експертът Христо Ласков.

Пръскаме 795 млн. лв. за Черния петък

"Има една доста добре организирана кибериндустрия. Тя използва технологиите като средства за достигане до много повече хора и злоупотребява с очакванията за ниски цени. Тази индустрия ни експлоатира, като краде от нашите пари, информацията от кредитните ни карти и личните ни данни. Това са трите основни цели на киберпрестъпниците”, добави Ласков.

КЗП с ценни съвети за "Черния петък"

"Ще изброя няколко съвета за безопасно пазаруване онлайн. Винаги трябва да проверяваме сайта, от който купуваме, името му и неговата легитимност. Трябва да следим за ревюта – дали сайтът, който сме си избрали съществува в Интернет света”, посъветва IT експертът.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Пазари

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет