Златни строителни отличия получиха строителни компании от цяла България

  • 26 октомври 2019 10:00

  • 3226
  • 5
Златни строителни отличия получиха строителни компании от цяла България
©

Компании от цялата страна бяха отличени на тържествена церемония по време на Годишния бал на Камара на строителите в България. Домакините на събитието - министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и председателят на Управителния съвет на КСБ Илиян Терзиев, приветстваха над 350 гости в Зала 3 на НДК миналата вечер.

Сред височайшите гости бяха вицепремиерът Мариана Николова, председателят на Парламентарната комисия по енергетика Валентин Николов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, министърът на околната среда и водите Нено Димов, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев, председателят на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски и много други.

Председателят на УС на КСБ Илият Терзиев приветсва колегите си поздравления за консолидацията на бранша и общите усилия за борба със сивата икономика. Двамата домакини отчетоха задоволителен растеж в сектора, като подчертаха, че той ще придължи и през 2020 година. "Вече стартира работата по много големи проекти, които трябва да се изпълнят качествено и в срок.“, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Вицепремиерът Мариана Николова връчи приза на "Главболгарстрой" АД в категория Високо строителство - "големи строители". В същата категория, в раздел "средни строители" и "малки строители" бяха наградени „Обонато Билд“ ЕООД и „ЗСК Монтажи“ ООД.

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков награди носителите на първа награда в категория Строежи от транспортната инфраструктура - "големи строители" - „Трейс Груп Холд“ АД. „Симекс“ ЕООД и „Автомагистрали София“ ЕООД взеха призовите места в "средни" и "малки" строители.

Златните призове в третата група -  строежи от енергийната инфраструктура, бяха връчени на „Дитсманн Енергоремонт Холдинг“ АД (големи строители), „ Т и Д Инженеринг“ ЕООД (средни строители) и „Протех“ АД (малки строители).

В групата на строежите от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда златни статуетки получиха „Пайп Систем“ AД, „Мико – Д“ ООД и „КОЦЕВ и ЦВЕТАНОВ“ ООД.

За първи път Камарата на строителите включи и специални категории в церемонията, за да отличи достойно постиженията на компаниите в бранша и в други корпоративни политики. „Микс-Констръкшън“ ООД беше обявена за "Най-динамично развиваща се компания", а „Парсек груп“ ЕООД -"Инвеститор на годината в човешкия капитал". „Геострой“ АД получи най-високото отличие - "Цялостен принос в строителството".

Златен рекламодател на тазгодишния бал е „Каро Трейдинг“. Сребърни рекламодатели са компаниите „Пайп Систем“ АД, „Геострой“ АД, „Джи Пи Груп“ АД  и „Рьофикс“ ЕООД. Бронзови рекламодатели  са: „Виваком“ АД , „Главболгарстрой Холдинг“,  „ИСА 2000“ ЕООД, „Мапеи България ЕООД“, „Хидромат“ ООД, „Планекс“, „Евро Алианс Тунели“ ЕАД, „Нелбо“ ЕАД, „Европейски Пътища“ АД и „Громахолд“ ЕООД.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
3226 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Иво

2019.10.26 | 21:33

2

Да кажат кви заплати плащат на работниците си! Изкарват милиони а дават трохи на фона на печалбата си!

е

2019.10.29 | 15:48

5

е, всички искаха пазарна икономика, сиреч капитализъм. в капитализма е така едни бачкат, други трупат капиталите. който не му харесва да се пазари за работна заплата. уж искахте капитализъм, сега ревете за справедливост. двете неща са несъвместими.

пешо

2019.10.26 | 23:23

4

дърти комунисти и техните деца с нашите пари строят и се награждават! циганска държава!

Цървули

2019.10.26 | 14:22

1

Да покажат един обект който е направен и е издържал поне две години без поправка. Вместо да ги съдят те ги награждават.

Да

2019.10.26 | 21:34

3

Прав си! Ето го отговора, защо сме последни в Европа!

Добави коментар

Водещи новини