ЛИДЛ България започна строежа на 100-ия си магазин

  • 23 октомври 2019 16:55

  • 1633
  • 0
ЛИДЛ България започна строежа на 100-ия си магазин
©

22 октомври 2019 г. Лидл България започна строежа на 100-ия си магазин в страната. Така веригата отбелязва ключов момент в своята история и затвърждава устойчивата си експанзия от 2010 до днес.

Юбилейният магазин ще зарадва жителите на кв. Княжево в началото на следващата 2020 година, когато компанията ще има и още един повод за празнуване – своята 10-та годишнина на българския пазар. Новият филиал ще предложи всички характерни за Lidl предимства – удобна локация, обширен паркинг, простор и уют, лесна и удобна подредба на стоките, както и богато портфолио от висококачествени продукти с оптимално съотношение качество-цена.   

Водена от желанието да предложи най-характерните за хранителната верига предимства, Лидл България ще продължи своята експанзия. Догодина компанията ще открие поне 5 нови обекта, като фокусът отново ще бъде върху по-големите градове и Черноморието.

През 2019 отвориха врати общо 7 Lidl магазина, като част от тях бяха в напълно нови локации, като Св. св. Константин и Елена, Поморие и Царево. В София компанията откри 3 магазина в по-централни райони, изцяло съобразени с изискванията на градската среда и предпочитанията на потребителите.

Едновременно с това, компанията продължава и с грижата за съществуващата магазинна мрежа като  инвестира и в реновирането на настоящите си магазини. Програмата за реновиране включваше общо 60 магазина, като през 2019 бяха реновирани и последните 18 обекта. Така модернизацията вече е факт във всички магазини на Lidl. Повече простор и комфорт за клиентите и служителите, внедряване на най-съвременна техника и оборудване, както и цялостна подмяна на осветлението с енергоспестяващо LED осветление с цел подобряване на енергийната ефективност са част от мерките при обновяването, които допринасят за модерната визия и устойчивото и отговорно присъствие на Lidl в цялата страна.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1633 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини