Лидерите на топ компании представят своите бизнес стратегии на Digital Trends 2019

София, 1-и октомври 2019, Digital Trends 2019 - събитие, организирано от най-посещаваната* бизнес медия в страната profit.bg, събира на една сцена маркетинг експерти и лидери на световни компании от България и чужбина, които да представят бизнес възможностите в дигиталната сфера.

На 15-и октомври в зала 6 на НДК топ мениджърите от Bing Advertising (Microsoft), Searchmetrics, eMAG, Viber, Neterra, eBag, Mastercard, Ozone.bg и още 10 компании ще обсъждат какви основни промени ще внесе дигитализацията в следващите 5 години.

Монетизирането на социалните медии и т.нар. inclusive marketing са темите, които ще дискутират Бела Пап от Bing Advertising (Microsoft), Атанас Райков от Viber, Ивайло Нецов от Foodpanda и Велизар Величков от 1ForFIT - компанията, която дигитализира здравословния начин на живот по целия свят.

Възможностите за развитие, финансиране и мениджмънт на Старт-ъп проектите се очертава като една от традиционно силните теми с участието на Милен Иванов (Angels Club), Александър Терзийски (NEVEQ), Ивайло Спасов (Entrea Capital), и Христо Христов (Whitepress Bulgaria).

Гостите от световното име Searchmetrics ще открехнат вратата за ролята на SEO при взимането на бизнес решения.

Дигитализацията във финансовия сектор ще дискутират Ваня Манова от Mastercard и Едуард Цветанов от Revolut.

А за мащаба на развитието и растежа на електронната търговия на сцената ще споделят своето мнение Андрей Попеску от eMAG, Емил Вагенщайн от Ozone.bg, Невен Дилков, основател на Neterra, и Иван Александров от Ebag.bg

Digital Trends 2019 ще посрещне повече от 20 лектора и участници в панелните дискусии и над 250 гости в залата.

Промоционалната цена на билетите ще бъде активна до края на седмицата. Регистрация можете да направите на този сайт: https://bilet.bg/bg/cart/order/digital-trends- 2019/1596?fbclid=IwAR0CDCY9neEa5MCBGQaaFj9yAgMYyv45zWsGl2GVP89NrlXhXN71re3 UY8k

Повече за събитието, темите и лекторите на Digital Trends 2019 ще намерите тук: https://profit.bg/digitaltrends/

Digital Trends 2019 се осъществява с подкрепата на: EMAG, Нетера, Opel, Адмирал Маркетс, Резиденшъл Парк Лозен и с медийната подкрепа на Sportal Media Group и Kaldata.com.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Пазари

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет