Джеф Безос обикаля Бодрум с хеликоптер, оглежда имоти

  • 31 юли 2019 16:20

  • 3593
  • 0
Джеф Безос обикаля Бодрум с хеликоптер, оглежда имоти
© Getty Images

Джеф Безос, смятан за най-богатия човек в света, оглеждал възможности за инвестиране в Бодрум, перлата на турския егейски курортен туризъм. По информация на местни медии, собственикът на прочутата компания за интернет търговия Амазон е акостирал наскоро с яхтата си на пристанището в Бодрум.

136-метровата луксозна яхта Флайинг фокс (Flying Fox), чиято стойност се оценява на 400 млн. долара, е престояла няколко дни в района на Бодрум.

Прочутият американски милиардер обаче не бил ангажиран само с ваканция, а проучвал и възможностите за инвестиране в местни имоти, пишат медиите, които се позовават на информация от брокерски среди, без обаче да посочват конкретни имена.

Безос предприел доста дълга обиколка с хеликоптер в района на Бодрум.

Егейският град е известен с многобройните си крайбрежни заливи. Някои от тях са включени в туристически турове, известни под името "Синьо пътешествие", и са оценявани като едни от най-красивите в света. Въпреки изключително бурната урбанизация на Бодрум през последните години в района все още са останали, макар и малко на брой, места, чиито природни дадености са все още запазени, посочват местните медии.

БТА
3593 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини