Сцената е твоя! Coca-Cola иска да чуе твоята песен и да те превърне в звезда

Мечтаеш ли да бъдеш музикална звезда и да създадеш текста за следващия летен хит на Coca-Cola? Искаш ли да застанеш на сцената заедно с любимите си изпълнители - Mихаела Филева, Михаела Маринова, Тита, Eva Parmakova, Yoana, 4 Magic и те да изпеят твоите думи на концерт на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour? Това е твоят момент! Coca-Cola иска да чуе твоята песен и да разбере в какво вярваш, и за какво мечтаеш.

В търсене на нова звезда Coca-Cola обявява конкурс за писане на текст на горещия летен хит на турнето – „Моята Песен“. Финалистите ще се изберат от специално жури в състав: Михаела Филева, Михаела Маринова и Тита и представители на Coca-Cola, а големият победител ще бъде селектиран чрез публично гласуване в платформата MySparx. Фаворитът ще има възможността да представи песента на най-мащабната музикална сцена в България, заедно със звезди на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour. И това не е всичко, освен уникалното преживяване да запише песен с любимите музикални изпълнители на България, победителят ще може да се изяви и като се включи в снимките на официалния видеоклип. Защото Coca-Cola сбъдва мечти!

Чрез най-любимото изкуство - музиката, Coca-Cola иска да окуражи тийнейджърите да споделят в какво вярват и да се изявят. Както системата на Кока-Кола в България помага за кариерното развитие на тийнейджърите чрез дългосрочната инициатива Youth Empowered, така и кампанията Coca-Cola Stories им дава възможност да изразят себе си и един от тях да изгрее на голямата сцена, заедно със своите любими изпълнители.

Желаещите да участват в предизвикателството, могат да го направят чрез Coca-Cola Stories на платформата mysparx.bg. За целта, участниците трябва да създадат своето „стори“ и да напишат текст по специално композирана музика, носеща духа на лятото. Текстът-победител ще бъде превърнат в песен, която ще се сдобие и със собствен музикален клип. Песента ще бъде излъчвана по радио, телевизия и онлайн и ще бъде изпълнена на живо по време на грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София на 14-и септември. В изпълнението ще се включат и звезди на турнето.

Кампанията на Coca-Cola – “Coca-Cola Stories” цели да превърне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в още по-вълнуващо събитие създадено от тийнейджъри за тийнейджърите. Защото това е тяхното турне, тяхната песен, тяхната сцена и тяхната Coca-Cola!

Още информация за условията на играта можете да откриете на www.mysparx.bg.

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Пазари

още

Анкета

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Избрано от Интернет