IKEA изтегля серия решетки за фурна

  • 28 февруари 2012 21:19

  • 1669
  • 1
IKEA изтегля серия решетки за фурна
©

Мебелната верига ИКЕА изтегля от пазара решетки за фурна, като причината е, че размерите им са малко по-тесни и има риск решетките да паднат, докато фурната се използва. Това става ясно от съобщение на българския офис на шведската компания.

Въпросните решетки са за фурни от марките DATID, NUTID и FRAMTID, като са произведени са между 22 август и 18 декември 2011 г. От ИКЕА уточняват, че предлагат безплатна замяна на решетките на тези продукти.

Досега не е имало проблемни случаи с посочените решетки, а при тавите за същите фурни няма такъв проблем, става ясно още от информацията.

В магазина в София, който беше отворен през септември миналата година, са продадени ограничен брой от тези продукти, а купувачите са уведомени. В случай че българи са направили такива покупки в друга държава, могат да се обадят на телефон 024003536 за повече информация и съдействие.

Датата на производство и номерът на модела са виждат на етикета във фурната, в нейната предна част. Акцията засяга единствено решетките, произведени в посочения период през миналата година, уточняват от компанията.

Това не е първият път, в който ИКЕА оказва съдействие при наличие на проблемни продукти. Преди време веригата отправи призив към клиентите си да върнат в магазина и да получат парите си обратно, ако са закупили определен вид сгъваема детска палатка заради това, че стоманената тел в нейната рамка може да се счупи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1669 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
мфф

2012.03.02 | 18:01

1
Нова интернет търсачка, целяща да завземе позициите на гугъл, фейсбук и яхуу - екипът и ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители! Регистрирай се, покани приятели и спечели постоянен месечен доход! Регистрацията става с покана! Твоята покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=7841cb18 Това не спам и няма уловка – ако проектът проработи ще има твърд доход всеки месец без никаква инвестиция. Сега е моментът – не го пропускай – само до 09.04.12г. Още инфо : http://vbox7.com/play:7f4cf14e9f

Добави коментар

Водещи новини