Промоция на течен шоколад предизвика хаос във Франция (видео)

  • 26 януари 2018 07:40

  • 4969
  • 3
Промоция на течен шоколад предизвика хаос във Франция (видео)
© Pixabay

Промоция за намаление със 70 процента на бурканчетата от прочутия течен шоколад Nutella станаха повод за блъсканица и напрежение в редица супермаркети от веригата Интермарше във Франция, предаде Франс прес.

"Хората направо се нахвърлиха отгоре, те стъпкаха всичко, те счупиха всичко. Направо беше оргия!", разказва служителка на супермаркет от веригата в град Форбаш в Североизточна Франция. Тя допълва, че управата на магазина едва се въздържала да не повика полиция.

От вчера магазините Интермарше предлагат бурканчета Нутела от 950 грама вместо за 4,50 евро за 1,41 евро. Ръководството на веригата не е очаквало, че промоционалната оферта на продукта на италианската компания Фереро ще породи такъв огромен интерес и поднесе извинение на клиентите си, пострадали при опит да се доберат до продукта. Компанията Фереро пък се десолидаризира с акцията и каза, че тя е била едностранно решение на веригата Интермарше.

Огромни опашки се образуваха пред магазините от веригата още вчера сутринта. В социалните мрежи пък се появиха кадри, показващи "битката" за намалените бурканчета Нутела. В някои магазини от веригата инциденти не е имало, но персоналът разказва, че стоката се е изчерпала страшно бързо.

Последвайте канала на

БТА
4969 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бг

2018.01.26 | 12:54

3
Ами то само негри и мароканци...поне са с един цвят..мазал
dgfdgdfgd

2018.01.26 | 09:09

2
Представяте ли си каква вкусна комбинация става от банани на промоция в българския Лидъл и френска нутела на промоция.
Метгонтан

2018.01.26 | 09:00

1
Оуууу шоколя , льо промосион , юн дю кроше у Интермарше , и льо шоколя е у льо моа торбаля

Добави коментар

Водещи новини