(Р)Еволюция в корпоративния свят или Reinventing organizations: да трансформираме начина, по който р

  • 05 октомври 2016 11:02

  • 1552
  • 0
(Р)Еволюция в корпоративния свят или Reinventing organizations: да трансформираме начина, по който р
©

„Организации, в които хората се чувстват ангажирани, запазват предприемаческия дух и са щастливи, където има прозрачност на информацията и иновациите са ежедневие? Звучи страхотно, но на книга. Искаш да кажеш, че такива компании съществуват – и то от повече от 30 години? Добре, но това в България не може да се случи. Искаш да кажеш, че и тук има собственици, които са споделили управлението? Интересно, разкажи ми повече – искам да мога да си поема дъх от ежедневните оперативни задачи и да помисля за бъдещето на компанията; искам да усещам, че се развивам, че всички заедно ставаме по-осъзнати, по-добри хора, по-успешни и по-щастливи; искам да знам, че след мен ще остане нещо стойностно“.

Това са само част от разговорите, които се случват в България все по-интензивно от около две години, след излизането на книгата Reinventing organizations на Фредерик Лалу през 2014. В нея са събрани реални примери на организации от цял свят, които се характеризират с три основни еволюционни “пробива“ в бизнес света – самоорганизация (без нуждата от йерархия или консенсус), цялостност (на хората в тях в емоционален, душевен и духовен план) и еволюционна цел (вслушване и адаптиране към това, което самата организация иска да бъде, и целта, на която иска да служи).

На 12.10.2016 в хотел Експо ще можете да чуете личните истории на някои от хората, споменати в книгата – Jos de Blok, Buurtzorg, Susan Basterfield, EnSpiral, както и вдъхновяващи примери от България – Дамян Дамянов и Марин Петров – и да усетите духа на новата вълна, която ще промени начина, по който работим заедно. Можете да се регистрирате тук: www.reinventingorganizations.eu

Дата: 12.10.2016
Час: 9:00 – 17:00 часа
Място: хотел Експо, бул. Цариградско шосе 149, София
Необходима регистрация на www.reinventingorganizations.eu
Промокод за 10% отстъпка: novini.bg
Програма и лектори на www.reinventingorganizations.eu
Важно: Работен език на събитието - английски, превод не се осигурява!
За контакти: Биляна Георгиева, тел. 0888272955

Последвайте канала на

Novini.bg
1552 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини