Множество изненади и силно посещение на единственото изложение за лов и риболов в София

  • 20 септември 2016 15:05

  • 3235
  • 0
Множество изненади и силно посещение на единственото изложение за лов и риболов в София
©

Повече от 6400 души посетиха единственото изложение за лов, риболов и спортен туризъм в София - „Наслука – лов, риболов, спорт“, което се проведе в Интер Експо Център. През четирите дни на изложението посетителите се запознаха с над 500 бранда висококачествени продукти, представени от над 50 фирми.

Близо 1500 запалени риболовци и ловджии посетиха изложението още през първия ден, който съвпадна и с първия учебен ден. Всеки ден от „Наслука – лов, риболов, спорт“ бяха раздавани награди за посетителите. Успешно се проведе и конкурс за най-голям улов. Невероятен 62-килограмов сом, уловен от Преслав Валентинов, грабна голямата награда ловен нож SKIF, осигурена от blackpowder-bg.com и приза „Най-успешен риболовец“.

На 15 септември ваучер на стойност 40 лева от фирма „Леда Стил“ спечели Марио Георгиев Станоев. На следващия ден, 16 септември, също имаше осигурен ваучер на стойност 40 лева от Black Powder, наградата получи Стоян Георгиев Палийски. На 17 септември, Денят на София, беше връчена и раница Norfin от „Риби и такъми“, която отиде при Иван Николов Цветков.

Голямата награда на изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“ бе въздушна пушка с оптика Hatsan Dominator 200 S, осигурена от Фирма Zarimex. В присъствието на жури се изтеглиха и множеството късметлии. Голямата награда бе спечелена от Станислав Николаев Спасов. Малката софиянка Михаела Трендафилова, която дойде с баща си, за да разгледат продуктите за лов, риболов и спорт, изтегли късметлиите в неделния ден - 18 септември.

Изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“ се проведе в четиридневен период от 15 до 18 септември. Специално за Деня на София бе организирана Международна киноложка изложба от Федерацията по кинология за Европа и Интер Експо Център, в която се раздадоха много отличия и награди. Въпреки горещините всички участници се забавляваха много и очароваха посетителите на изложението с красивите си кучета. Средноазиатски, кавказки и немски овчарки, добермани, питбули, хъскита, кокер шпаньоли и много други породи издържаха 30-градусовата жега в празничния за София ден. Площадката пред зала номер 5 на Интер Експо Център, където се проведе изложението, беше огласяна от кучешки лай и детски възгласи на възторг при вида на огромните кавказки и средноазиатски овчарки.

Изложението се преобразува и за първи път от 5 години насам имаше бум на фирмите, които участваха в него. „Наслука – лов, риболов, спорт“ оборудва запалените ловджии и риболовци с най-необходимото за ловния сезон. Изложението може да се похвали и с успешно сключените сделки между фирмите участници.

Последвайте канала на

Novini.bg
3235 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини